honda cbr 600rr, bu motorun üstüne motor war mı ya : )) hastayım ben bu motosiklete. içim gidiyo gördükçe. yazın kiralayacam bi tane, sürecem. hevesim bari gitsin...
ayrıca bir şey sormak istiyorum bu motosikleti kullanan arkadaşlara ne kadar yakıt yakıyor bu motor. mesela 100 km'de kaç litre yakıt gider ya da 100 km'de kaç paralık yakıt gerekir. yardımcı olur musunuz. şimdiden teşekkürler...
100 km de 6 litre civarı yakıyo hiç kiralama bence
inşallah o berbat motor bi gün benim altımda olur.Cbr 600rr daha ötesi yok...
HONDA 600rr kötü diyen arkadaslar acaba neye ve hangi rr tecrubesıne dayanarak böle diyor merak ettim walla
bi rr kullanıcısı olarak tek gecerım makınamı frenleme sıstemı cok saglıklı ve en önemlısı denge sıstemınden cok menmunum sadece rahatlık yönnde 600f daha rahat 600rr göre ama su varki 600rr nin o hırcın durusu önden baqtınmı 10tane 600f eder benm kanımca oda rahatlık problemını çözüyor
600f ile 600rr arasında cok az bı 600rr ın performans üstünjlüğü oldugunu sölüyolar ben 600f kullanmadım ona da bısı dıyemıyoms adece bı kullancıılardan almıs oldugum duyum
hocam yanlış anlama ama 1000 rr ın yanında da 600 rr oyuncak gibi kalıyor yaffff 1000 rr varken neden 600 rr a biner adam hala anlamış değilim şu an 600 f im var alışma devresi )) ama en kısa zamanda 1000rr alacam fakat yeni kasası biraz kötü duruo ama bizde 2007-2008 modellere bakacağız artık motosikletin geldiği en son nokta ya 1000 rr gerisi hikaye
::tutkuy::
Kötü falan demişler bazı arkadaşlar.Hiç bir japona hele hele race'lerine kötü denmez gönül el vermez.Sadece karakteristik farkları var hangisi seni tamamlıyorsa o senindir üzerine oturunca.
Berbat,kötü vb. şeyler ayıp.Çin malı bir aletten bahsetmiyoruz.
07-08 06 ya göre zayıf kalmış kasa olarak tercihim tartışılmasız 06 dır alıcak olan arkadaş 2006 düşük kilometrede almasını tavsiye ederim 0 alcaksada yeni kasa olacaktır doğal olarak hiç düşünmeden al performans konfor aerodinamik herşey bu makinada mevcut ist de yaşıyosan fireblade e gerek yok 600rr idealdir
600cc nin en ideal Supersport makinesidir ,
arkadaşlar 2004 model 600rr ler nasıl peki bilgi verebilirmisiz bir tane buldum da iyi yorumlar alırsam almayı düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98376938/detay
2003-2004 modeller ilk çıkan modellerdir. 2005-2006 larda ise fark teleskopik ön maşa ve ramair girişleri farklıdır. bu kasada temizini bulmak neredeyse samanlıkta iğne aramak gibi birşeydir. temiz motor almak istersen fiyat odaklı olmayıp acele etmeden ilanları takip etmen gerekir.
eger bu kasayı begeniyorsan 2005-2006 modellere bak. vermiş oldugun ilandaki motosiklet asla o parayı haketmez. ederi 11-12 bin liradan fazla degildir.
Vayyy!!!!!
Bu benim MT forumlarina ilk mesaj yazdigim topic.
Muzeye kaldiracagim bunu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)