yamaha nouvoda yapabileceğim en fazla hız kaç? ve bu motor u hızlandırmak için ne yapabilirim?
yamaha nouvoda yapabileceğim en fazla hız kaç? ve bu motor u hızlandırmak için ne yapabilirim?
motor gitmiyorrrrrr ne olur bu motoru yada bilgisi olanlardan yardım istiyorum motor resmen 105 de takılıp kalıyor ne yapabilirim yardımcı oun abilerimmmmm
115 cc ve yaklaşık 9,5 HP gücündeki bir motorla 105 km/h gidebildiğin halde bunu yetersiz buluyorsun öylemi ?
Runner motoru taktır bence
ERASER WİLL COME BACK
dayımda ver dayımın oğlu 120 yapıyor bizmki 105 de takılıyor birde bizim burda tam motorcu bir kasap var oğlu var benim arkadaşım almışlardı bir ara 130 basmış tabi doğruysa ama dayımın oğlunun o kadar bastığı doğru
birde runner motoru nedir ben fazla anlamam abi bu konuda beni bilgilendirisen sevinirim
motor rodaj zamanındayken en fazla 105'i görüyor test edildi benim tarafımdan rodajdan sonra denemedim ama biraz daha hızlı gittiğine eminim...
ilginiz için hepinize tşk ederim ii günler
şunuda eklemeliyim motor 105 ten sonra zorlanmaya başlıyor 113 cc lik bir motor için 105 fazla bile zorlamaya gerek yok!!!
dayının oğlu kaç kilo sen kaç kilosun ?
aynıyız
motorsikletprensi, kardeş sen başta hata yapmışsın aga rodaj zamanında motora basılmaz motoru en başta kitlemişsin sen 105 km dua et bence
abi ya kafayı yiyecem dayımın ooğlu 500 deyken falan 120 yaptırıyor bende neden böyle oluyor
motorsikletprensi kardeşim yaşım 14 dedin forumdaki başka bir başlıkta. Ayrıca kaza yapmışsın geçen gün onu da yazmışsın. Hayır ölmek istiyorsan buna karar vermek için bile gençsin. 105 yaptım yetmiyor dayımdın oğlu şunu yapıyor kasabın oğlu kafa kaldırıyor felan gibi olaylar yazıp hasta etme insanı lütfen. İnsanları gereksiz meşgul edip saçma sorular soruyorsun. Senin motora binmen bile külli hata iken hız yapmakla kafayı bozmuşsun..
125cc ile R1'e kafa tutamıyacağına göre fazla hızada gerek yok
ERASER WİLL COME BACK
abi kusura bakmayın sizi meşgul ettim şu r1 konusunda o motora bir kere bindim çok harika bir motor saygılarımla
motorsikletprensi, abicim bize niye soruyosun dayının oğluna sorsana 120 gören o biz değiliz...
Biri Beni Durdursun !!!!!
yapabileceğin en fazla sürat yamaha nouvoda 125 130 ama uzun yolda yapabilirsin.kısa mesafede 100 110 yapıyor bu makineler ama rodajda motoru açmana da bağlı her motor aynı olmuyo
-Bende bu başlıkları neden açarlar diye sorayım bu başlığı açan kişiye...
-Madem bu kadar basma taraftarısın git yarış motoru al sonra ben bu kadar hız yaptım de.Hız yapınca tavana vuruyonmu barii...
-------------------------------------------------------------------
-100 cclik motorla gidip 120 130 yaptığını sananlar zaten başta yanılıyor.Verin bana ben bir iki ayarıyla oynayayım al sana. ibre max kaç ise o kadar hız yaptırırım.Hatta ibre 2 kere daha döner ve iflas eder.
-Hiç kimse bir birini kandırmasın.Artık bu ibrelerin hiç bir zaman doğru göstermediğini dedem bile biliyor.Siz hala neden öğrenemediniz.
-100le gidiyorsun scooterla hadi neyse.
120-130 diyolar.Ne yaptınız siz yaa.araba bile bu hızlarda camı açın bakalım nasıl bir güçle karşı karşıya oldugunuzu görün sonra ben 130 yaptım diyin bana...
-Artık bu boş muhabbetleri bırakalım.Adam neden motorum hız yapmıyo diye soruyooo
cevap:
-dayısının oğlu 120 basmışta onu bizle tartışıyooo.
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
benim amcaoğlumda var düz yolda bizzat kendim 120 yaptım eğer hava fltresini söktürürsen 130 fln yapıo o motor şöle diim bi arkadaşda daha vardı o söktürmüş hava filtresini ben 120 ile giderken o yanımdan vınnn die geçti 130 ile istersen bi dene ama sen motoru mahvedmişsin yahu
dongul murat
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)