yamaha nouvo da sürat sorunu (yardımcı olabilirmisiniz?????)
Reklamlar
-
125 cc diye motorları küçümsemeyelim arkadaşlar.Zira Aprilia iyi bir örnek.Nouvo da her ne kadar Asya ülkeleri için imal edilmiş bir motosiklet olsa da sonuçta o da bir Yamaha.120 kmh çok büyük bir sürat değil araba camı rüzgarı katlanarak gelir motor daha aerodinamiktir ve senin kamufle olmanla da orantılıdır.Ben de 135 cc bir motosiklet ile(neredeyse nouvo kadar bişey sadece vitesli) 160kmh hız yaptım.İnanması güç geliyor ama kendi gözümle gördüm.Çok merak ederseniz markayı da söylerim.
Reklamlar
-
Sen yokuş aşağı sür.....150 bile yapar
-
dostum 105 neyine yetmez...illede 120 yapcan dimi seni haylaz...ben 288 e çıktım artçı olarak...bişey olmuyo merak etme...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
motorinn sana katılıyorum sen çok doğru söyledin.valla isteyen inansın isteyen inanmasın bu yamaha nouvoyu binen bilir bilen bilir neden basmasın 130 basanlar basıyoya
-
arkadaşlar yapmayın Allah aşkına bendede nouvo var motor 113 cc diyenler için motor 124 cc ve o motor ile 1-2 saat yol gidin 20-30 ile gitseniz bile yani motoru ısıtın motor 140 görüyor ama arkadaşın dediği gibi 105 de kalması ısınmamasından kaynaklanıyor
-
yarıslaramı katılcan haci =)) yeter benimde ehliyetim yok yazın akçayda Allah'ıma cok sükür biniyorum ve tek kazayla atlattım neyse bence 105 yeter ama sen simdi gııck olmussundur bize =))böyle cevaplar veriyoruz diye valla rodajda zorlamıs olabilirsin ve dişli falan büyüt git sen bi saglam motor tamircisine sor en iyisi ama dikkat et bos ver kasabın oglunu onla yarısmı yapıyonuz yoksaa
-
Eniştem aldığında plaka işlemleri oluryordu 2 gün sonra motoru Antalya Kemer arası ben getirdim düz yolda 110 gördüm(O zaman rodajdan çok anlamıyordum motoru açacaz diye yüklen yüklene bildiğin kadar ama motoru çok seri atak oldu)ama şimdi dahada fazla gidiyordur...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 ----------
Yine hortlatmışınız
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Arkadaşlar walla ben bu konuyu açalı kaç sene oldum :D iyi hortlamış... Walla 105 falan ufak sürat kaldı nouvo dan sonra kaç motor değiştirdim artık 200+ süratlerle uğraşıyorum nouvo yu 22.000 km de sattım çok sağlam motordu tık demedi...
AFMOK [AFyonkarahisar MOtosiklet Kulübü]
Hamdi TELEK B Rh (+) Kawasaki Zx6R / Tvs Apache
www.twitter.com/HamdiTLK www.formspring.me/nokta03
-
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
Sevgılı arkadaslar.. Agbıler..
Benımde dusuncem yamaha nın nouvo dan almak cook guzel bır ıkı kısıde gordum..
Cook begendım bıde.. Saglam bır motra benzıyor...
Ne dersınız.. Tavsıye edermısınız???
-
bu gereksiz konu daha kaç defa hortlayacak?
Haklı olmaktansa mutlu olmayı tercih ederim...
-
-
11 Haziran 2010, 23:10
sevgili abilerim ben nouvo yu sevdim almak istiyorum ben hız meraklısıda deilim bana yardımcı olurmusunuz?motorun kaç yaptığını,piyasa değerini,litreye kaç km yaptığını vb. söylerseniz çok memnun olurum
-
11 Haziran 2010, 23:15
komikjojuk adlı üyeden alıntı
sevgili abilerim ben nouvo yu sevdim almak istiyorum ben hız meraklısıda deilim bana yardımcı olurmusunuz?motorun kaç yaptığını,piyasa değerini,litreye kaç km yaptığını vb. söylerseniz çok memnun olurum
120 yapabiliyor,piyasası değişik ama 1750'ye çok çok düşük kilometrede 2004 bile bulabilirsin,örneğin bu.Yakıtı 100km'de 2,5lt.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ik-nouva/detay
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler