Hussar 125 ve Yakıt Sorunu
-
Selam
Benim hussar 125 var.Motor 600 km de şimdiye kadar bi sorun cıkmadı nazar değmesin.Yalnız motor cok yakıyo kitabında 2.5 litre yazıyo ama su anda 4 litre filan yakıyo.Bu rodajdan mı kaynaklanıyo yoksa çinliler kandırıyomu bizi...
Başlık içeriğe uygun olacak şekilde değiştirilmiştir.
Reklamlar
-
rodaj olsa gerek, benim motor 3500den sonra az yakmaya başladı, az derken de senin fazla dediğinden yarım litre daha fazla
-
bu kanuni pancar motoru olacakmış ama nasıl olduysa motosiklet olmuş bizim arkadaştada var oda aynı şeyi söyliyü çılgın yakıyomuş
-
arkadaşlar bendede var ben rolanti ayarını biraz düşürttüm bir deneyin
-
bende mondial 125 mt var üste para verseler hussar la mussarla değişmem abi benim kendi kişisel yorumum
-
Süper Moderatör
Km saatinin doğru gösterdiğine emin misin? (bu konuda bir başlık açmıştım) benim Hussar da henüz rodaj aşamasında (200 km) km saatine göre hesaplayınca 100 bin benim kendi yaptığım yola göre hesaplayınca 80 bin yakıo. Rodajdan sonra 70 bin filan olması lazım.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
devirli kullanımda fark ediyor bence hep gazı sona basınca çok yakıyor
-
evet powerbyaydin a katılıyorum gerçekten tam gazverince yada kalkışlarda gaza yüklenince yada farketmez her hangi bir şekilde gazayüklenince ve 2 kişi binince yakıt sedace hussarlarda değil her motorda müthiş değişiyor
-
ariftoteles adlı üyeden alıntı
tam gazverince yada kalkışlarda gaza yüklenince yada farketmez her hangi bir şekilde gazayüklenince ve 2 kişi binince yakıt sedace hussarlarda değil her motorda müthiş değişiyor
+1
-
-
motorlarda arabalar gibi şehir içinde kullanırken fazla benzin yakarlar uzun yolda değişir.bunun sebebi gazın çok fazla açılıp kapanmasıdır.
ozgurluk saclarında ruzgari hissetmektir
-
evet murat 124 lerde öyle o mantıkla çalışır ama doğanlarda durum farlıdır 90 dan sonra çift boğaz açılır ilk verdiğin gaz tek boğazlı aygıtlarda önemlidir fazla yüklenmeden basarsan hem çiğ benzin atmaz yanma daha güzel ve tam gerçekleşir hemde daha iyi devir alır daha çok uzar
-
ecel666 adlı üyeden alıntı
motorlarda arabalar gibi şehir içinde kullanırken fazla benzin yakarlar uzun yolda değişir.bunun sebebi gazın çok fazla açılıp kapanmasıdır.
bu her motorlu taşıtta böyledir, sadece murat ali veli değil yani, sonuçta habire gaz pedalıyla veya elciğiyle oynamak motoru daha fazla zorluyor.
-
rodaj tamamlanmadanda sabit gazla gidilmez ki
-
istanbul2024 adlı üyeden alıntı
ariftoteles adlı üyeden alıntı
tam gazverince yada kalkışlarda gaza yüklenince yada farketmez her hangi bir şekilde gazayüklenince ve 2 kişi binince yakıt sedace hussarlarda değil her motorda müthiş değişiyor
+1
hocam her kes merak ediyo bu honda beat en az yakan motor diyolar kaç papel yakıyo motorun km de?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler