Arkadaşlar Bende Scooter Motor Var 151cclik Ben Bu Motora Performance Egsoz Taktirmak Istiyorum Ama Hangi Marka Ve Model Bilmiyorum Bu Scootrt Motora Han Performance Egsoz Takilir Bana Marka Ve Model Verirseniz çok Sevinirimm
Arkadaşlar Bende Scooter Motor Var 151cclik Ben Bu Motora Performance Egsoz Taktirmak Istiyorum Ama Hangi Marka Ve Model Bilmiyorum Bu Scootrt Motora Han Performance Egsoz Takilir Bana Marka Ve Model Verirseniz çok Sevinirimm
arkadaşım sana kolay gelsin. çünkü aynı dert bende de var benim cbr 125r var güzel ses çıkaran bir performans egzozu arıyorum
arkadaşlar remusun performans eksoztları var onları bi incelerseniz.. yanlız biraz tuzludur kendileri...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
www.oto erbaylar.com adresinde ben birkaçtane eksoz beğendim ama
cesaret edip getirtemiyorum sizde inceleyip bilgi paylaşırsanız sevinirim
DAYI;
bunlar otomobil için
arkadaslar performans egzos dıyorsanız akrapoviç veya yoshimura dan baskasına bakmayın. tabı bunlar pahalı sistemler. o yuzden cbr gıbı bır motora gereksiz.
+ scooter a performans egzos takmak baş agrısından baska bırseye sebep olmaz. ses aynı ve rutin çıkacagından can sıkacaktır. gereksız oldugu kanısındayım. ıyı gunler..
4 zamanlı ve küçük hacimli motorlarda egzozdan çok bir performans alınır mı bilmiyorum.amaam ses artınca daha hızlı gidiyormuş gibi oluyor.bence arabalardaki vanalı egzoz muhabbeti motorlarda olurda daha iyi olur.şehiriçinde insan içinde kısık boş alanlarda da açık halde kullanılıp sürüş keyfi artabilir.
böyle egzostan mondial 150zc de var sanırım...
bu motor çin malı egzosta çin yani iş degismiyor performans sadece egzos modifiyesiyle olmuyor zat asıl performans ı
1.buji
2.varyatör kayısı(japon kayısları var çin işine benzemez forumda konusmalar oldu kayıs çok kalitesiz çin mallarında ses+performans kaybı+çabuk yıpranma
3.karbüratör'ü upgrade(yenileyerek veya runner ın karbüratörünü takarak olur)
son olarak performanslı olması için şu benzin reklamlarına bir göz at
slm arkadaşlar eksoz sorunu bendede wardı sonra bi kişile tanıstım kendisi performans eksoz yapıomus bende ilk iş olarak kendi 250 cc lik scooterime yaptırdım aha bu da fotosu isteyen arkadaslara yardımcı olabilirim http://img59.imageshack.us/my.php?image=tmp5426aw9.jpg
Yardımcı olmak maksadıyla imalat yapan ve herçeşit motorsiklet için performans egsozu ve aksesuarı yapan bir arkadaşımız hem uygun fiyat hemde kaliteli vede çok iyi bir insan.
ERCAN MOTORCYLE
ADRES: Kartal Köprüsü, Yalnız Selvi Cad. Pelit Çıkmazı No.6 Yakacık-Kartal
tel :0216 3770143
Ercan ALTINDİŞ
NOT : Pazarlık şansınızda var tabiki.
AROR marka ii 2 yıl paslanmazlık garantiside war unutmadım kadarıyla
benim eksoz 250 cc lik oldugu için normalden 2 kat daha fazla krom harcandı bana 220 ye mal oldu 3 yılda garanti diyolar bişey olmaz pas falan tutmaz ama normal scooterlerin ki ucuz senın motosiklet herhalde 150 lik onlarıda bildigim kadarıyla 170 e yapıo hemde hertarafı kromdan içi dışı bende çok memnun kaldım
Silindi!..
Ne akropovici ya siz iyimisiniz söz konusu olan 150 cc tek silindir bi scooter ! Gideceksin Kartal a yan yol üzerinde egzoscu Ercan var ona yaptırcaksın hem ses hem görüntü güzel olacak.
arkdaslar benım bılıgım ant da eskı sanayıde 130 ytl dedıler wede cok gusel nıkelajlı bır sekılde harıka bısıler eger ant dan almak ısteyenler warsa yardımcı olabılırım
ama bır tane war onuda ben alıcam arkdaslar kusura baqmayın :(
mrb arkadaşlar mondial 150 hs ye göre bana bi egzos ayarlayabilirmisiniz yada bana tel numarası verin ben bildiginiz tanıdıgınız biri warsa ben arayıp bi konuşayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)