ARKADAŞLAR BENDE 4 ZAMANLI SCOOTER MOTOR VAR YAĞINI KENDİM DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM AMA KAÇ YAĞ KOYACAĞIMI BİLMÖİYORUM Bİ SÜRÜ YAĞ ÇEŞİTİ VAR hangisi olduğunu bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
ARKADAŞLAR BENDE 4 ZAMANLI SCOOTER MOTOR VAR YAĞINI KENDİM DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM AMA KAÇ YAĞ KOYACAĞIMI BİLMÖİYORUM Bİ SÜRÜ YAĞ ÇEŞİTİ VAR hangisi olduğunu bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
Castrol 4T motosiklet yağı koy bence.
Scooter lar normal motosikletler gibi şanzıman ve motor bir arada çalışmazlar, ıslak debriyaj değillerdir.
Ülke mevsimimizin normallerine göre 10W-40 herhangi bir motor yağını koyabilirsin, illa motosiklet yağı olmak zorunda değildir.
10W-40 herhangi bir yağ koyabilirsin.Tamamen bütçene bağlı.Ben Castrol öneririm.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
bence yag cok önemli bi motorcuda koydur ilk önce gör
eksik bişey yaparsın sonra kitlersin motoru ugrasırsın 5/10 ytl için degmez
CASTROL POWER 1 SCOOTER 10W-40
“SCOOTER’INIZDAN EN İYİ PERFORMANSI ELDE EDİN”
ÜRÜN TANIMI
Castrol Power 1 Scooter 10W-40, yüksek performanslı scooterlar için geliştirilmiş, üstün kaliteli 4 zamanlı bir yağdır.
Debriyaj ve vites kutusunun birarada bulunduğu geleneksel 4 zamanlı motosikletlerin aksine, 4 zamanlı scooterlar, gücü vites kutusu aracılığı ile krank milinden arka tekerleğe iletmek için, kayışla tahrik alan CVT (Kademeli Değişken Transmisyon) kullanır. Scooter motoru çoğunlukla daha ufak bir alanda gövdenin içinde yer alır ve çalışma zamanının büyük bir kısmını tam gazda harcar. Sonuç olarak, scooter motoru genelde geleneksel 4 zamanlı motosiklet motorlarından daha yüksek sıcaklıkta çalışır.
PERFORMANS SEVİYELERİ
* API SJ
* JASO MA
KULLANILDIĞI YERLER
Castrol Power 1 Scooter 10W-40, API SJ ve/veya JASO MA spesifikasyonlarının tavsiye edildiği tüm modern scooterlar için uygundur.
KULLANIM ÖZELLİKLERİ VE FAYDALAR
* 4 zamanlı sccoterlar için geliştirilmiş bir formülasyona sahiptir.
* Gücü açığa çıkaran formülasyonu ile maksimum ve sürdürülebilir motor performansı sağlar.
* Hava soğutmalı ve su soğutmalı motorlarda yüksek sıcaklıklarda mükemmel motor performansı sağlar.
* Yağ tüketimini kontrol altında tutar.
* Mükemmel motor koruması sağlar.
* Katalizörlü motorların performans taleplerini karşılar.
(Tam Sentetik) Fiyatı : 16ytl
arkadaslar ben castrol yag aldim su an koyde oldugum icin servise gidemiyorum motorum asya 150 t .yagi kendim degistircem ..Yagi ,seviye tapasinin hemen al tarafinda bulunan tapadan bosaltiyoz dimi tapanın agzi yere bakıyor onu cıkartıpta bosaltıyoz sanırım ...Yagi koyarkende seviye tapasının bulundugu delikten koyuyoruz ..İnsallah yalnis degildir ..Bilgilendiririseniz SeviniriM...Acil...
arkadaşım castrol 4t 20-40 motor yağı çıkardı onu kullanabılırsın
sadece motosıkletler ıçin urettığı bir yağ.
1 lt si yaklaşık 13 ytl
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
kışın 10-40 .yazın 15-40 tabiki repsol.çünkü sadece motosiklet yağı olduğu için.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
konuyu hortlatıyorum bende 4T castrol 20 - 40 aldım dün değiştirdim yağı
umarım bi sakıncası olmaz bi de göz kararı koydum bizim çin işi scootera
bunun ölçüsünü tam olarak bilen varmı ? kimi 800ml diyo kimi 910ml
anlayamadım bende göz kararı koydum . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Castrol Scooter yağı var 10-40 gayet güsel bir yağ scooter için ideal benzincilerde bp de veya büyük marketlerde bulabilirsin ....
KingRider And GhostRider
Ben castrol actevo 20W40 koydum gayette memlunum Antalyada 20w40 sorun olmuyor.Benim önerim CASTROL POWER 1 SCOOTER 10W-40
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Eyong+1
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Castrol Magnatec 10w40..% senedir 4000 kmde bir kullanıyorum..39000 kmdeyim tık yok...
10- 40 4t(4 zamanlı yani)
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Arkadaş çok güzel bir soru sormuşsun bende kendim değiştire değiştire test ede ede uzmanlaştım bu konuda.Kesinlikle Castrol 4T yağları kullan.Özellikle bu kış mevsiminde sana 10W-40 numaralı yağı koy derim.Çünkü o yağın yoğunluğu çok azdır ve hava soğukken çabuk pıhtı etkisi yapmaz.Tam tersi yaz mevsiminde 20W-50 numaralı yağ kullan çünkü o tür yağda çok yoğundur ve yazın ısınmayı önler motoru korur.Sana tek tavsiyem budur.
bende gramla konuluyo diye biliyorum ama kesin bi bilgim yok
mertyagcı ya katılıyorum.honda servıs kagıdında fark etmıstım20/50 yag yazıyor,dedım bu ne .sordum yazın20/50 koyuyoruz,kısın 10/40 kullanıyoruz demıslerdı.t4 koymana gerek yok cunku motorun yuksek devırlı bır motor degıl.
MOTOR bence bır hastalıktır.
4t koymak zorunda ister yüksek devirli motor olsun ister olmasın.2t koymuştum bir kere motor çok garip sesler çıkarmaya başladı.Kesinlikle 4t koyulmalı teknik servisede danışmıştım.
bu CASTROL 'un POWER 1 SCOOTER 4T 10W-40 markalı yağından koymayı düşünüyorum sorun olmaz herhalde...
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)