Slm arkadaşlar,benim bir sorunum var ve yardım istiyorum.O da şu;motorun egzozu üzerinde birtakım lekeler var.Bunlar egzoz sıcakken ayak falan değdiği için oluşan lekeler.Bunları nasıl temizleyebilirim?Lütfen yardımcı olur musunuz?
Slm arkadaşlar,benim bir sorunum var ve yardım istiyorum.O da şu;motorun egzozu üzerinde birtakım lekeler var.Bunlar egzoz sıcakken ayak falan değdiği için oluşan lekeler.Bunları nasıl temizleyebilirim?Lütfen yardımcı olur musunuz?
Sanki böyle bir topic daha önce de vardı ama..Her neyse izleri kola,yani bildiğin Coca Cola çıkartabiliyor.Bir bezi kolayla ıslatıp silmeyi dene.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
İlginize teşekkür ederim,deneyeceğim
Öneride bulunan arkadaşlar,maden suyuyla egzozu sildim ama bi eğişiklik olmadı. Lekeler hala orda Maden suyunu beze döktüm ve sildim.Acaba bişeyleri yanlış mı yaptım ya da egzoz sıcakken mi silmeliyim bilemiyorum Yeni bir öeriniz varsa bekliyorum
lekeyı kıkartamadıysan bulasık detarjanını dene bezle sıl
Bulaşık detarjanı nikelaj çok kaliteli değilse matlaştırır..Riske girme bence.Kolayı denemedin mi CocaCola ,PEPSI..
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
eger kromaj sorunun fazlaysa ekzozo söktürüp "polisaj"a ver ilk gunku gibi orjinal olsun.(fazla para tutmaz ortalama15- 20 ytl)A_T_I adlı üyeden alıntı
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
büyük marketlerin araç aksesuar reyonlarında nikelaj parlatıcısı satılıyor hatta araba aksesuarı satan dükkanlarda da bulunur.iş görür, tavsiye ederim.
nalbur'larda sintaş diye bir cila satılıyor. Çıkaracağından eminim.Bilgine
Turtlewax krom cilasını/temizleyicisini kullan, mükemmel temizliyor.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
motorun egzosu cürümüştür bile şimdiye kadardanger0 adlı üyeden alıntı
danger0msj tarihini görmemişsin uykudan
Oha herkez cola yazmış kimse GAZ YAĞI yazmamış helal valla arkadaşım al biraz gazyağı ve dök şu bulaşık için kullanılan süngerlerden birinin yeşil olan sert yüzüne sonra başla silmeye geçecektir lekeler. Uğraşma colayla sodayla filan bende de vardı ne cola ne soda çözmedi, GAZ YAĞI en güzel çözüm ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
MeTaL, senınde uykun gelmiş gidin yatın yaaa 2 ay önceki topic leri kurcalamayın ala ala
Oha harbiden 2 ay öncenin tpicmiş ne bileyim abi dikkat etmedim ki ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
metal daha bugun gaz yagı ile sildi tecrubeli tecrubesini yazıyor muhahaha
Motorize07.com Antalya Team
walla bende yazardım benzınle sılmyı dene egzos sıcakken dıye.2 ay olmus topıc acılalı.ehue ehue ehue
metpar dıye nikelaj parlatıcı,koruyucu,onarıcı,temizleyıcı krem var 3,5 ytl onu sur bıraz ovala benım nıkelaj egzozum kararmıstı ınanamadım ilk gunku gıbı oldu
METPAR
millettt.. topiğin iki yıl önce olması iki ay önce olması okadr önemli değil.. bundan sonra kimse aynı sorunla karşılaşmıcak diye bişey yok.. ben sadece gazete gibi bunları okuyorum mesela.. hepinizden muazzam bilgiler alıyorum.. hepinize emekleri için teşekkür ediyorum.. )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)