merhaba ben daha yeni motor aldım.motor sevdası yeni başladı yani ilk başta öğrenim olayı die mondial mct 250 aldım ikinci el ama ayak koruması denilio heralde orası çok paslı bu sölediğiniz yöntemlerle gider mi paslar şimdiden teşekkürler
merhaba ben daha yeni motor aldım.motor sevdası yeni başladı yani ilk başta öğrenim olayı die mondial mct 250 aldım ikinci el ama ayak koruması denilio heralde orası çok paslı bu sölediğiniz yöntemlerle gider mi paslar şimdiden teşekkürler
Kolayı afiyetle içebilirsiniz ama yanında pasta olursa daha iyi.?
ben krom metal harf imal ettiğim için bir öneri yapayım . biz harfleri parlasın diye scotch brite metal parlatıcı bu markanın yeşil renkli bir kutuda metal temizleyicisi var 10 ytl inan çok işine yarayacak
direk benzinle sil.
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
arkadaşlar belki ihtiyaç olur
egzoz ve koruma demiri cecebar için en guzelli saten ALÇI dır polisaj için once nemli bezi hafif alçıya bandır pasta yapar gibi iyice temizle sonra nikelaj cilası sonuç mukammel
Bauhausta ve yapı malzemecilerde 404 nikelaj parlatıcı satılıyor fiyatı 3,5 ytl civarı bişeydi sanırım ben egsoztlarımı bununla parlattım gayet etkili oldu.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Şu ana kadar ben kesin çözüm söyleyen biri çıkmadı, lekeyi çıkartan bir solüsyon varmı gerçekten???? parlatmasını söylemiyorum!!!! yada yaawwwwww bıırrraaaaaakkk yaaaauuwwwww yenisi ile değiştir..........
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
abicim gir bi markete pas çözücü bi sürü ürün var al dene
Arkadaşım dışarda kalıyorsa motorun en baba nıkelajın gıdecegı omur 1 sene dır Kendım NIkeleajcıyım Cok paslandıysa malzeme zaten ondan werım alamassın ama hafıf pasılı ıse Tekrardan guzel polısaj + nıkelaj Yapabılır 0554 376 91 41 cep no SıstemKromaj !
Hocam diş beyazlatıcılar var toz halinde onu pamuğa sür sonra tükürükle ıslat ve sil şe yarar az yapmadım dragstarda
Ya konu 2005 de açılmış hala adama örnek veriyosunuz adam motorunu satmış yeni bi motor almıştır 5 sene ya :D
SATILIK Ramzey DT125 scooter sahibinden ilan kodu 21128890
valla ben 5 gün önce nasıl soyledigimi söliim .. motoru yıkatmıştım ..o ayak lastik lekeleri hala orada .. çıkardım cebimden evin anahtarını sardım bi tur beze ..kazır gibi kazıdım ..dolayısıyla egzosuda çizmedi ve kolayca cıktı ..
hakkaten ya 5 senelik konu ama günümüzde bo sorunlarla ugrasanlara bilgi olur işte
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
Sabah sabah ne uğraştım yav şu 404 le. Eksozu 3 e bölelim. Ful küflü, parçalı bulutlu küflü, () küfsüz parlak yer. Ful küflü yerleri taşladım parçalı bulutlu yerleri ve parlak yerleri 404 le bulaşık süngerinin sert tarafıyla sürttüm. Baya bi uğraş sonucu %30 parladı. Bu eksozdaki küf lerden nasıl kurtulurum? Boya, veya tekrar nikelaj nasıl yapılır, nasıl parlar?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)