Pegout scooter e baba modifiye.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ben peugeot'ların modelini pek seçemedim....
bende speedfight2 var.Türkiye'deki tek peugeot scooterın speedfight olduğunu sanıyordum.sayende tek olmadığımızı anladım. motorsikletler hakkında daha fazla bilgi verebilir misin?
2 zamanlı mı?son sürat?modeli vb...tesekkurler
-
harika fotolar watercan...Yetenek genlerden galiba belli...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
digital adlı üyeden alıntı
ben peugeot'ların modelini pek seçemedim....
bende speedfight2 var.Türkiye'deki tek peugeot scooterın speedfight olduğunu sanıyordum.sayende tek olmadığımızı anladım. motorsikletler hakkında daha fazla bilgi verebilir misin?
2 zamanlı mı?son sürat?modeli vb...tesekkurler
O Fotolar türkiye de çekilmedi arkadaşım. Ağustosta Almanyada idim yani o modellerden Türkiyede büyük ihtimalle yine yoktur.
Son sürat 50 cclik olanı 70 km/h aslında Almanya da 50 cc lerin üzerine çıkması yasak normal şartlarda çıkmazda o süratin üzerine ama benim birader sağını solunu ellemiş biraz. 125 cclik olan 110 km/h. Artı olarak abs sistemi de vardı. Almanyadaki satış fiyatları 3.500 euro civarında
modeller hakkında bilgiye buradan ayrıntılı bir şekilde ulaşabilirsin:
http://www.peugeot-roller.de/technik...tm?elystar.htm
mete_han adlı üyeden alıntı
harika fotolar watercan...Yetenek genlerden galiba belli...
eywallah kanki. 5 yaşından beri 2 teker üzerindeyim.12,13 yaşlarında mobilet scooter sonra epey bi ara verdim ama gitgide büyüyor moto tutkusu. Birader de o tutku yok ama babam harbi iyi motorcudur izine geldiği zaman bir ay boyunca
motora binemiyorum hep o kullanıyor benim ybr yi.
-
ben anlamadım
kusra kalma water abi önceki hali nasıldıkine
-
watergun arkadaşım
yurtdışından motor getirme olayı hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisin bize
yurtduşı ve türkiye fiyatları (aynı modellerin) farklımı? nederece farklı?
yurt dışında motor almak için neler gerekli para hariç
almak için orda yaşamak mı gerekir? vergi durumları nasıl
mesela gidip motoru alıp türkiyeye nasıl getiririz
gümrükten geçermi nekadar alırlar?
türkiyede nasıl trafige kayıt ettirilir sorun ve masraf çıkarmı..
aklıma gelenler bunlar:D
teşekkür ederim
-
50cc lik motorları oto ehliyetiyle kullanabiliyor muyuz şimdi?
dün bir sürücü kursunun müdürünü aradık ve bunun hala mecliste tasarı olarak beklediğini söylediler??
-
-
şu ybryide sat artık ya...patlat bişiler artık...Bildim bileli ybrdesin...Dünya değişti senin ybr değişmedi hocam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
babanın ellerine sağlık. bunları yapabildiğine göre garajda ufak bir atolye var sanırım.motorların tamirlerini de kendi yapıyordur.
-
kentacdis adlı üyeden alıntı
watergun arkadaşım
yurtdışından motor getirme olayı hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisin bize
yurtduşı ve türkiye fiyatları (aynı modellerin) farklımı? nederece farklı?
yurt dışında motor almak için neler gerekli para hariç
almak için orda yaşamak mı gerekir? vergi durumları nasıl
mesela gidip motoru alıp türkiyeye nasıl getiririz
gümrükten geçermi nekadar alırlar?
türkiyede nasıl trafige kayıt ettirilir sorun ve masraf çıkarmı..
aklıma gelenler bunlar:D
teşekkür ederim
Arkadaşım şu anda yurt dışından kullanılmış araç getirmenin pek bir esprisi yok. Eğer gerçekten avantajlı bir durumu olsa arabam 2000 model üzeri mercedes. motorum da iyisinden bir 650 lik bmw olurdu
muratd adlı üyeden alıntı
50cc lik motorları oto ehliyetiyle kullanabiliyor muyuz şimdi?
dün bir sürücü kursunun müdürünü aradık ve bunun hala mecliste tasarı olarak beklediğini söylediler??
50 cclik scooterler b sınıfı eğliyet ile Almanya (fotolarda görmüş olduğun yer Almanya)da kullanılabiliyor. Bu scooterlerin plakaları yeşil renkte oluyor. Türkiyede henüz daha böyle bir şey sadece söylentiden ibaret.
-
water abi kabin yapsaydınız ne kalmış
bu arada zebranın önündeki işaret pek anlamlı olmuş
güzelmiş
-
mete_han adlı üyeden alıntı
şu ybryide sat artık ya...patlat bişiler artık...Bildim bileli ybrdesin...Dünya değişti senin ybr değişmedi hocam...
hacım aylık 1000 ytl ile çocuklarıma iyi bir gelecek hazırlamak için mi çırpınayım. Ev mi geçindireyim?... şimdilik uzak bir ihtimal olmasına rağmen kenara para atmaya çalışıyoruz bakalım.
Ama şu anda fiyatlar gerçekten çok uygun. Alacak olacağım zaman inşallah sen bulacaksın o motoru. Senin şu motoru alacaksın dediğin motoru alacağım inşallah.Seneye bu zamanlar hazır ol.
musti81 adlı üyeden alıntı
water abi kabin yapsaydınız ne kalmış
bu arada zebranın önündeki işaret pek anlamlı olmuş
güzelmiş
Musti adamım o scooterin bir sahibi var Kaylie Minouge onun yanında m.. yemiş.
-
-
Hayırlısı. f 650 mi olur? yoksa transalp mı olur? Bakalım dedim ya onu sen bulacaksın çok samimiyim.
-
Hayırlısı olsun ne diyelim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler