sahibi oldugum ybr'nin orjinal lastikleri hakkinda duyduklarim ve motorun km'sinin 5.000'i gecmesi uzerine yeni ve daha kaliteli bir lastik arayisi icerisine girdim. arastirmalarim sonucunda metzeler'de karar kildim ve sirkeci'den 2 adet orjinal ebatlarinda metzeler me22 satin aldim. lastiklerle birlikte 2 adette sibop aldim. sozumona lastiklerin tubeless oldugunuda teyit ettim. fakat ben sadece on lastige bakmayi yeterli buldugumdan olsa gerek arkaya bakma zahmetinde bulunmadim. bugun bir de ne goreyim ? arka lastik tubetype yani tubeless degil. ybr nin her iki sibobuda kullandik tekerde ve herkesinde boyle yaptigini ogrendim ama ne derece saglikli burasi tartisilir. su asamadan sonra ne yapilabilir arka lastik icin ? bir diger konuda lastiklerde yon olayi varmis ben lastigin uzerinde varoldugu soylenen ok isaretini goremedim ne yazik ki. verilen tariflerden de bir sey anlamadim acikcasi. motora karsidan bakinca V goreceksin deniliyor ama hangi karsidan bakilacagini kimse yazmamis motorun arkasina gecip mi ? yoksa onune gecip mi bakacagim ? bir bilen varsa ve bana da anlatirsa cok sevinirim. motorun arkasinda oldugumu ve arkasindan baktigimi varsayarsak gormem gereken V midir ? yoksa tam tersi mi ?