En uygunu kullandığın motor markasının tavsiye ettiği yağ değil mi? Yani ilk aldığınızda motorunuzda bulunan yağ..
Selamlar, Sevgiler
Levent Vardar
yolaselam.com
ne yazıkki değil ilk aldığımızda motorun içinde bulunan yağ mondial(genellikle hepsi) için çok uyduruk yağlar oluyor adı sanı belli olmayan yağlar oluyor karterde. Zaten firmaların tavsiye ettiği yağlar özellikleri için değil de firmalara ödedikleri sponsorluk vs. gibi paralardan doalyı tavsiye ediliyor
bu ğün castrol almak için yag cya gittim ve bana valvoline yi çok övüp sattılar sizce nasıl
Castrol GPS. Motosiklet için üretilmiş en ii yağ. Başkasına bakmayın bile. Vites geçişlerinde ve motorun çalışmasındaki farkı ilk kullanımda anlarsınız. Litresi 18 YTL sanırım. 3-5 lira az verecem diye garip garip yağları motorunuza koymayın. Bence iyi motor yağı kullanmak demek en az 150-200 bin km. cillop gibi motor demek. O kadar önemli yani.
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Yaw ben yazın 20/50 kullanıyorum kışında 10/40 hatamı yorum yoksa ???
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
valla ben SANA yağı kullanıyorum.. işe gitmeden önce sabahları kızarmış ekmeğin üstüne sürüyorum çok lezzetli oluyo tavsiye ederim
ben petrol ofisinin 10-40 sente4tik yağını kullanıyorum. oldukça memnunum fiyaatıda oldukça uygun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)