arkadaşlar motorumu ıkı ay once aldım 800 kmde 80 ni geçmiyor
arkadaşlar motorumu ıkı ay once aldım 800 kmde 80 ni geçmiyor
motor ne?kac cc
bunları yazarsan arkadaslar yardımcı olur sana tahmınen
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
motorumun rodaj döneminde çok basmaadım birazcık bastım 150 cc 8.5 hp mondial zc 150 subap ayarı filan diyolar gerçekten varmı byole bısey varsa ne kadar degiğisir lutfen yardıımmm
Sen Daha Rodaji GeÇmemİŞsİn Bİde Motorunun 500 De YaĞini Bujİsİnİ Fİltresİnİ DeĞİŞtİnmİ Subaplari Kontrol Ettİrdİnmİ Lastİk BasinÇlarina Baktirdinmi Bİlyalari YaĞlatip YÜrÜrÜnÜ DÜzene Soktunmu Bunlari Yaptinmi Bİde Senİn Motorun Ne
SEN Bİ MALZEME PARASI VERİRSİN BAŞKA AYARLAMALARA Para felan almazlar tek yağ buji felan onların parası verilr
götürdm servise 500 bakımına 800 bakıma ne yaptılar bılmıyrm ama bunları soyleyncede ben kac yıllk ustayım bılmezmym dıyo
bısıklet ustasıdır o..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
falla bilmiyorum ama herkes 110 yaptım filan diyor bilen birisi yoqmu ilk motorm kafayı sıyrcm:(:(
o ustaya söle senin yaptığın ne diye sor bide benim yazdıklarımın hepsini yapmışmı sor o zaman belli olur fazla dert etme dediklerimi bi yap sonra gel cevap yaz bakalım ne diyor,????
8,5 beygir motordan daha fazlasını beklemeyin bence...bir de troper meraktan soruyorum sadece, kaç yaşındasın?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
yasımmmı 18 bakın abi adam 130 bastını soluo amacım hanı 120 yapsa 120yle gıtmek dııl ama sollama vb durumlarda taklıo 80 ne 90 rısklı oluo
ben size bişey diyimmi 110 130 yaptım diyenin kesin ibresi yanlıştır bende GPS var uydudan isteyene ölçeriz
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
abi falla bılmiyorum ama herkesmı yanılıyor 110 yapıomus en az motorcuda söyledi ne yapmam lazım karbıratör ayarı dıo kımı kımı subap dıoo
Tabiki HERKES yanılıyor. Hız göstergesine güvenmek bir efsaneye dönüştü. Kendimi yakıcam sonunda. Arkadaşlar kimi gösterge az kimi fazla gösteriyor. Kontrol ettim doğru demeyin. Karayollarının KM KONTROL tabelalarından bulun. İlkinde 0+000 yazar, diğerinde 5km sonra 5+000 yazar. Sizin km göstergenizdeki mesafe göstergeside bu arada tam 5km ilerlemelidir. Başka bir alternatifte GPSle ölçmektir. Ama tabela olayı daha kolay sanırım. Olmayacak motorlarla 110-130 vs yaptım diyenlerin TAMAMI hayal görüyor. Yok ben gördüm 130 yapıyo diyen "n" tane kişi çıkacak şimdide. Atıp tutmakta bi zevk zaten.
Piyasadaki motosikletlerin çok büyük bir miktarı yanlış göstermekte. Bu yanlışlık fazlada olabiliyor azda olabiliyor.
bakcm scootrla 110 yapıoyrm ben dıyen bı arkadas bulcm sonrada duz yolda ıkımzde bascz bakalm gercektn 110 mu anlcım:(:(ama ölçtüm dien bile var abi yaaa:(
NASIL ölçtüğünüde bi soruver. Ayrıca ikinizinde 110 göstermesi ikinizinkininde yanlış olduğunu gösterir. Bu yüzden aldanıyor insanlar zaten.
satoyoma nası bi gps dedin
motorun tam açılması için 2000-3000 km olması lazım
kelimeleri yarım yamalak yazmasak daha iyi anlaşacağız
bazı 150'lik motorlar 120 km'yi gerçekten buluyor.çünkü ben 95 km. hızla giderken yanımdan geçen bir kaç tene 150'like rastladım.
bazı 150'likler 85'i geçmiyor nedense! örneğin baotian 150 var arkadaşta 85km son sürati.
itina ile kaza yapılır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)