kıçına roket tak kesin gider
kıçına roket tak kesin gider
:thumright
Şurda adam gibi soru sorduk adam gibi cvp vermiceksen cvp yazmaa
motor max verim için hesaplanmış ve varyatörler ona göre ayarlanmıştır motorunda herhangi bir oynama ya yakıt tüketimini arttıracak yada son hızı arttırıp ancak kalkışını yavaşlatıcaktır bu nedenle motorun orjinal kalması her zaman daha iyidir
8,5 Bg ile 80 km\h hız gerçekten iyi...
Daha fazla hız yapmak istiyorsan safra atacaksın..
Motorun üzeinde rüzgar tutan cam gibi şeyler varsa çkar.
Kilo ver.
Motosikletle bir bütün ol..
Söylenenlere inana bilirsin o motor 120 130 da yapar bir eğimden inerken.
Gerçek şu ki...
CC motor satırır. BG hız yaptrır...
en hızlı ben hayabusa yı biliyorum dostum ama tavsiye etmem ,
yani scooter la da hızlı olmak istiyosan burgman 600 alıcaksın başka da aklıma bişey gelmiyo. .
Beyler bende 150sctwar talı bayırda 120 yapıyor düzlüde 110 sahat ama ben daha hız yapmak istiyorum öneri lerinizi bekliyorum bana Yardım edin..!
Hız yapmak istiyorsan uçağa bin, 900 basıyor Boeing'ler.
abi ama benim arkım war motor nasıl bi yaratıksa 130 geciyor hemde düzlükde bide 2kişyle
bense 130 zor dediryorum taklı bayırda:S
bak kardeşim motorun daha hızlı gitmesini istiyosan performans ekzosu tak ve psitonlarnın deliklerini büyüt on numara gidiyo motor motor 140 geçiyo ipre bida dolançak nerdeyse öğle yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 AM ----------
ark lar lar bakın ben uzun süre motor tamirçili yaptım motoru motor yapan ekzos bir 2 çisi piston dur eyer motorunun ipresinin sonuna wurmasını istiyosan piston deliklerini büyüt we benzin hortumunun arıtmasını cıkar direk bağla olay tamam yada motorun 80 geçmiyosa karbiratör hava alıyodur ona dikkat et hava almasın eyer motorun boğluyosa yine karbiratör hava alıyodur
aradan 3 sene geçmiş adam motoru eskitti belki değiştirdi, belki amacına ulaştı niye hortlatılır bilmemki
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Acaba motor ve adam hala duruyo mu? biraz tarihe bakın derim yaa..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
konuyla alakasız ama; geçenlerde gaz telim koptu.. uzta uzun bi tel taktı, son gaz veremiyorum... 110'u gören motor 90'ı geçmiyo şimdi...
Ama gidip de düzelttirmedim..
hızlı gitmeyeyim diye...
17 KE 795
s.a arkadaslar bende birtane jonvay 50 cc var hizli gitmiyor hizli gitmesi icin ne yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim
8.5 beygırle 130 görenleri alkışlıyoum
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
böyle 100-150 lik motora yapacağın her modifiye kullanım rahatlığı ve motor ömrü bakımından olumsuz olacaktır.
şöyle düşün silindir büyütürsün beyin taktırırsın karburatör değiştirirsin
bakmışsın bir burgman veya yüksek cc li bir motor parası gitmiş
üstelik yağ eksiltir motor yakar yatak sarar
bu tip fikirlerle kara geçeceğini sanan bir-iki arkadaşım oldu
bence sen bu motorun teorik-pratik tüm inceliklerini öğren daha sonra cüzdanının elverdiğince yüksek cc li motorlara geç inan pişman olmazsın
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)