haybusa olmasını bekleyemezsin o hız o sınıf bir motora çok bence çinlilererle bu kadar hız yapmayalım.
haybusa olmasını bekleyemezsin o hız o sınıf bir motora çok bence çinlilererle bu kadar hız yapmayalım.
kango multix yamaha 125
Baba Birakin Bu Isleri Sizin O Mondial Ve Asya Motorlari Getirin Yarisalim Bende 50 Cc Pejo Var .motor öyle Buji Degistirmekle Yagla Rodajla Falan Hizlanmaz.silindiri Büyütüceksin Karbratörü Büyütüceksin Ama Suda Varki Sizin O Söz Konusu Ettiginiz Motorlara Bu Islem Yapilirmi Bilmiyorum.saygilar.
ben anlamadım gitti bende suzuki an 400 burgman var 150 km anaca gidiyor arkadaş bisan senatörle 130 yapmış vay bende satacam burgmanı alacam iktane senatör
gider gider merak etme ...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
benimki 80e kadar fişek gibi sonra 100 de duruyo
vala bende chooper var 150 lik 10 km az gösterıyor hatta ben 130 gördum ıbrede canavar canavar
gıder gıder herkese gıder
Arkadasa katılıyorum ....Ben 150 cc motorumla 110 da gidiom ama onumde 90 km sabit hızla giden otobusle aynı gidioz yani tam 20 km fazla gösteriyor motorum asya 150 t ve + olarak 100 km yol katediyom km saati ne bakıyom 120 km yol gittigimi gösteriyor Kimse kendini kandirmasin ArkadaslaR ..
ben de sym gts 250cc scooter war o bile 135 km yapıo 150 lik bi makine 120 130 yapar mı hiç (vitesli haric)
150 cc 8.5 hp mondial, Mondial Motormu alınır be abıcım? ustelık 500km de servise goturdum demişsin Bı motor 500km de sevise gıdıyorsa Kusura bakma Ben O motora motor demem zaten demıorumda. O tur Motorların servisleriyle başaçıkılmaz hem yan sanayı takar hemde geçirir üstelik hiç birşeydende anlamaz. Uzgunum Mondial,kanuni,ramzey bu tarz motorlar yaramaz, nerden bulur alırsınız anlamam üzgünüm senın adına
150 cc 8.5 hp mondial, Mondial Motormu alınırmı be abıcım? ustelık 500km de servise goturdum demişsin Bı motor 500km de sevise gıdıyorsa Kusura bakma Ben O motora motor demem zaten demıorumda. O tur Motorların servisleriyle başaçıkılmaz hem yan sanayı takar hemde geçirir üstelik hiç birşeydende anlamaz. Uzgunum Mondial,kanuni,ramzey bu tarz motorlar yaramaz, nerden bulur alırsınız anlamam üzgünüm senın adına
Aynı motordan bulup bir yanyana git bakalım belki kadranda problem olabilir önce bunu yapıp ona göre soruna eğilirsin, Belki senin motorun bi karburatör ayarına ihtiyacı vardır.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Arka dişli ebatı da çok önemli eğerki hızlı gitmek istiyorsan küçük bir arka dişli takmalısın. tork tan düşer fakat total hızın artar
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
o motorların rampa aşağı yapacağı maximum hız 110 km dir arkadaşım iyi bilirim arkadaşımda vardı beraberdik bende artçı rolündeydim o zamanlar rampa aşağı 110 u gördü motor fazla gitmedi ha belki ben olmasaydım 120 yapabilirdi rampa aşağı
[QUOTE=Juniors;497903]150 cc 8.5 hp mondial, Mondial Motormu alınır be abıcım? ustelık 500km de servise goturdum demişsin Bı motor 500km de sevise gıdıyorsa Kusura bakma Ben O motora motor demem zaten demıorumda. O tur Motorların servisleriyle başaçıkılmaz hem yan sanayı takar hemde geçirir üstelik hiç birşeydende anlamaz. Uzgunum Mondial,kanuni,ramzey bu tarz motorlar yaramaz, nerden bulur alırsınız anlamam üzgünüm senın adına
Dostum para olmayinca alinir keyfimizden almiyoZ ..Sen ne kullanıyon sende motor bile yok heralde
bırden acayıbıme gıttı sımdı babacan senın motor değiştirme zamanın gelmiş sana artık bi tane hayabusa lazım 1.ci vites 135 kesıcı ne dersin
öne 15 li dişli tak 120 yaparsın ben dayun ile 120 yapıyorum ondan sonra tık demeyor
wallah onu bunu bilmem babamin bisan shalter 125 gormustum.demekki siz motorlari iyi acamamissiniz.ama 125 gorene kadar 3 depo benzin yedim o ayri mesele.
hiz icin motorlarinizi sert kullanin farki goreceksiniz!
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)