Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Acil!!! Motorum benzin kaçırıyor!!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 125 MT
    Selam arkadaşlar,
    Mondial 125 MT scooterım var, öğlende depoyu fullettim. 4 km yol gidip işyerime geldim. Orta sehpaya almıştım. Az önce motoru çalıştırmak istedim, orta sehpadan indirdim, o esnada ufak bir işim çıktı tekrar büroma girip çıktım, bu arada da yan sehpaya almıştım. Motorun yanına gittiğimde arka tekerleğin oradan benzin aktığını gördüm. Benzin kapağını kontrol ettim orada sorun yok.
    Şimdi yan sehpadayken akıtıyor orta sehpaya alınca akmıyor. Bir an önce servise gitmek istiyorum ama çalıştırmaktan korkuyorum motoru.
    Ne yapmam lazım arkadaşlar!!! Çalıştırsam yanar mı sizce???

Sevgiler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Eğer yakında bi yerdeyse servis servise telefon et derim. Çalıştırmak yersiz bi risk gibi gelio bana. Giderken kaçak yapsaydı ne olacaktı?
    Servise direk telefonu çak derim. Gelsin alsınlar.
    Deli, her seyi yapabilecek yetenekte olan; ancak yapacak degerde bir sey bulamayandir.

Motosikleti
    Mondial 125 MT
    Başka bir motorcu arkadaş ilgilendi sağolsun, sanırım benzinci fulle deyince abartmış biraz. Fazla gelen benzin kapağın iç kısmından sızdırıp oradaki bir hortum yardımıyla içerden aşağıya doğru süzülmüş. Şimdi kesti artık akıtmayı. Etrafı silip çalıştırdık sorun yok.
    Ama çok korktum alev alır diye, yine de servise gideceğim iş çıkışı...
    Sevgiler...

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Ben de çoğu zaman üst sınıra kadar yakıt alıyorum tek damla sızmıyor.Bence depo kapağını serviste kontrol ettir.Ne olur ne olmaz.

ecel666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    seyhan 125
    eğer problemin dediğin gibiyse sorun yok ama bildiğim kadarıyla depoda benzin kaçıracak kadar bir deliğin olması biraz ilginç iğne deliğinden biraz büyük bir delik olması normal oda deponun hava alması için
    ozgurluk saclarında ruzgari hissetmektir

Motosikleti
    Peugeot Speedfight II
    depolarınızı (varsa) boğaz hizasına kadar doldurmanız gerek maksimum. Daha fazlası virajda yatınca da akabiliyor. Benzin akmış motoru da çalıştırmamak gerekir, ben kaza yaptıktan sonra o durumu yaşamıştım, servis iyi ki çalıştırmamışsın kötü bir şey olabilirdi demişti.
    imza, safrane

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    O benzin tahliye hortumudur. o kadar çok doldurtmayın benzin.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım o bir sorun değil benzinci amcam depoya bakmadan dolduruyor taaaaaaaaaaaaaaa tepesine kadar sonra tahliye borusundan aşırı benzin akıyor tabi. motora filan değmiyor o benzin. bu arkadaş dikkatlice bakacak olursa o tahliye borusu arka çamurluğun altında 18 miyonluk ta taşmaz ama 19 milyonu biraz geçerse taşar tabi normaldir motoru yan ayaklığınıda hesap edersen 18 en fazla al. ya mondial 125 mt si olan arkadaşlar kaç para yakıyo motorunuz benimki 100 bin yakıyo buda sitesinde yazdığı gibi 2.6 değil 4 litreye yakın yapar ??

Motosikleti
    Peugeot Speedfight II
    Rodaj döneminde fazla yakabilir, benim motor daha yeni yeni 6,5 litreden 4,5 litreye düştü..
    imza, safrane

evet haklısın km arttıkca yakıtta düşme oluyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler