Puhaha.İyi yemişler seni.Hsgb adlı üyeden alıntı
4,5 ton kaldırıyo ha..
,,,,,,,,,,,,,......................Mustafay adlı üyeden alıntı
Nope...
nope ne ula??
"No Problem" (no pırablım)'ın kısaltması olarak kullanılır. Türkçe "sorun değil" olarak çevirilebilir. Bak ben çevirdim bile
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
afremi hakkettin artık afferim sana, helal adamım celal
bıra metyus yaw bu forumda niye kullanıcıların gönderdikleri mesajlara göre rütbe verilimyo. yapamıyon muPrometheus adlı üyeden alıntı
motor alırken bende bakmadım deil görüntüsüne bu çin malı motorların ama aldıgıma hiiiççç pişman olmadıgım bi honda beatim var alıcaksanız tavsiyemdir en azından daha sorunsuz ve kaliteli olacagını söyliyebilirimm :)))
Servis ve yedek parça olsunda gerisi problem değil. Ama adamalr malı getiriyor, sağdan soldan bir usta buluyorlar servis senin diyorlar, Yedek parça stoğu falan sorduğunuz da "var abi ne demek içeri dolu" diyor. Siz motoru alıyorsunuz bu anlatılanlara bakarak. 500km bakımı yapılıyor. Sürüyorsunuz bi bakmışsınız ses, arıza parça gerek parça yok. Parça varsada ayar tutmuyor motor. Sabah soğukta çalışmaz. Garanti takibi desen hava cıva kanuni zorunluluklarını atmak için söylüyorlar iş gerçek hayata geçince birden değişiyor ve ucuza aldığını motor haddinden pahalıya geliyor. bu dediklerimi yaşayan çok. Parçası olmadaığı için başka marka motordan parça uyduranlar var. Kırılan parçayı bulamayıp yapıştırıp takan var. Daha neler neler. Motor alırken iyi düşünün.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
geçmiş olsun ilginç bi durum keşke foto çekseydin
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
bende 8 ay önce as150t aldığım zaman aynı düşüncelere sahiptim,tamam motoru ucuza aldık ama ya arıza yaparda parçası bulunmazsa diye baya bi teredüte düştüm ama bu güne kadar herhangi bi sorunum olmadı.Makine adlı üyeden alıntı
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Motoru olmayan Çin malı cart curt diye ahkam kesiyor. Çin malı motor kullananlardan hiç böyle geyikler duymuyoruz nedense. Herkes ihtiyacına göre parasının yettiğini alır. Her malın kusuru olabilir bunu bilip bilmeden genele yaymak yanlış. Ben Çin kullanıyorum. İsme para verip kazıklanmadığım için mutluyum hiçbir sorun yaşamadım. İsteyen istediğini alır. Ben de severim transalp motoru sahip olmak isterim ama Honda olduğu için değil. Yoksa gelip burada Beat falan insanları şaşırtmayın.
Ağzı olan konuşuyor olmasın. Bilen konuşsun bizde ayrımı yapabilelim. Herhangi bir motor ile ilgili kötü bir durum varsa bilgi sahibi olalım. Bilgi paylaşımı olsun değil mi? Her markanın sorunu olabilir. Bunu genel kaliteye bağlamayalım. Mercedes A30 un tanıtım sürüşünde takla atması Tüm Mercedes marka araçların veya Tüm Alman arabalarının kötü veya kalitesiz olması anlamına gelmediği gibi. Benzer olayların yaşanması tüm ürünlere kulaktan dolma kötüleme yapılmasına sebep değil.
Bilen bildiği konuda konuşsun. Herkes faydalansın. Burada amaç bu.
Sadobey
bu çin malı motorlar biraz da şans işi.40 motorda biri adam akıllı sağlam çıkıyor(japonda böyle bi saptama yapılamaz,yapılmamıştır)çünkü montaj türkiyede yapılıyor.ustanın gün içinde ilk monte ettiği motor özenilmişken,beşincisi bu kadar olmuyor.(çin,türk dayanışması bu olsa gerek)
Arka arkaya 2 mesaj oldu ama bu flood değil iki mesajda ayrı konuda hoşgörünüze sığınırım.
shadow-vt Merhaba nerede gördün kim getiriyor ben de merak ettim. Başka model varmı yani Jeep değilde küçük modeller. Bayağıdır bekliyor takip ediyorum bu konuda bilgi verirsen sevinirim. Ben Avrupa'da tanıtım yapıldığını 2007 de satışa geçileceğini okudum ama Türkiye'ye geldiğini senden duyuyorum. Getiren firmanın varsa sitesi falan yazar mısın lütfen.shadow-vt adlı üyeden alıntı
Sadobey
bu motorun resimlerini merak ettim. Çünkü durup dururken ya da yolda düzgünce giderken ortadan ayrılması mantıksız. Bakın size bir olay anlatayım. bir müşterimiz servise geldi ve arka tekerin eğri olduğunu söyledi. gerçektende gözle bile motorun şakülünden çıktığı belli oluyordu. nasıl olduğunu sorduğumuzda ben hiç bir şey yapmadım, yeni farkettim dedi. olacak şey değil tabiki. motoru rampaya kaldırdık ve granajları söktük. şasede ciddi bir kayma vardı. nereden kaynaklandığını bulduk. şiddetli bir darbe yemiş, arka jantta bile ezilme var. bunu söyleyince gerçeği anlattı müşterimiz. iki kişi binmişler ve 90 km/saat hızla giderken yavaşlatma kasisinden geçmişler. motor havalanmış ve kaldırıma çarparak durabilmişler. yani bu işler durup dururken olmuyor.....
Haojin bu adamım!
Haohin habujin! arkaya oturtursn ayı gibi adam haojin ne yapsın! ehu
Olabilir.ben olsam hiç sorun yapmam direk bir kaynakçının yolunu tutardm
arkadaslar hepinize merhaba bende ilk defa bir scooter almayi dusunuyorum mondial ve bianchi arasinda kaldim ha birde arora var sizce hangisini tercih edeyim?
Öncelikle hoşgeldin, sonralıkla bula bula bu konuyu mu buldun bunu sormak içinspeedymen3 adlı üyeden alıntı
seçimini iyi yap sonra kafanı taşlara vurma paran kısıtlıysa en iyisi mondial
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)