bende de var ama sinyal açılıdığında neler oluyo bilemiyorum ama. pratikte ne işimize yarar ki sinyali açınca durması kapayınca tekrar açılması
bende de var ama sinyal açılıdığında neler oluyo bilemiyorum ama. pratikte ne işimize yarar ki sinyali açınca durması kapayınca tekrar açılması
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Var, ama dönüş sinyali ile aynı bağlı. 4 lüler yanarken sinyali kullanmanın faydası olmuyor yani.. -t
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Evet benim x-max makinamda da dörtlü var,ve bahsettiğiniz sistem yani dörtlü yanrken sinyalin de devreye girmesi sadece eski amerikan arabalarında vardır ve sinyal kolu mekanizmasıyla alakalıdır.
Zaten ülkemizde dörtlünün amacı dışında her işte kullanılıyor olması yüzünden
(gazete -sigara-market alışverişi,öğrenci bırakma-yolcu indirme)bu özellik de
anlamını kaybetmiştir.Gerçek manada yolda ani gelişen bir kazada,yolda canlı yatıyorsa veya ani düşen cisim görüldüyse yada heyelan başlıyorsa bu özellik
kullanılacağı için amerikan arabalarında bu düğme (hazard warnıng) son derece görülmeyen bir yerdedir,bizdeyse ise korna gibi hemde kırmızı ile....
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
ulan bu konuyuda hortlattık yaaaa
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
vay anasını ne flaşörmüş beeee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)