motorum 2150km de orjinal bujisi üzerinde değiştirmek istiyorum istanbul da bu motor için en iyi bujiyi nerede bulurum bilen varmı arkidişler ne marka hangi model nerede arn için
motorum 2150km de orjinal bujisi üzerinde değiştirmek istiyorum istanbul da bu motor için en iyi bujiyi nerede bulurum bilen varmı arkidişler ne marka hangi model nerede arn için
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
champion,ngk,bosch marka bujilerden motoruna uygun olanını bulup taktırabilirsin.oto yedek parçacılardan temin edersin.
anladım sağolda arn hangi bujiyi kullanıyo bilmiyorum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
http://www.ngk.com.tr/index.php?id=1...=tr&t=motorrad
Bu linkten motorun için hangisi uyumlu oldugunu göz at... Sanayiye git herhangi bir otomobil yedek parça servisine sorabilirsin... Bu kadar biliorumm...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
aslında bujileri değişmen için daha çok erken bilerekmi değiştiriyorsun yoksa tavsiye üzerinemi 15000km kadar sonra değişme zamanı gelmiştir
arn 125 ve 150 için kaliteli ve rahat bulacağın (orjinal japon olmasına dikkat et) ngk cr7hsa kodlu buji kullanabilirsin
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
sağol evet şimdi öğrendim yalnız adam değiştirmene gerek yok dedi bakalım
aşağıdaki linkte çeşitli buji firmalarının buji tipleri ve teknik bilgileri , markalar arası birbirine uyum çizelgeri buji kod numaralarının firmalarca verilmiş anlamlarını bulabilirsin.
benim tercihim ngk veya denso'nun iridyum bujisi. standart olanlardan tabi biraz pahalı..
http://www.sparkplugs.co.uk/pages/pr..._bike_apps.htm
evet servis söktü baktı ngk 7hsa buji varmış zaten adamlar kalite buji koymuşlar zaten motor çalışma marş almsından belliydi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)