Bunları Biliyormuydunuz.?
Reklamlar
-
BUNLARI...
=>İlk motosikletin 1885 yılında yapıldığını
=>Motosiklet yol yarışları Dünya Şampiyonasının 1949 yılından beri yapılmakta olduğunu
=>Lastiklerin motosikletin en önemli aracı olduğunu;
=>Yumuşak bileşimli lastiklerin ısındıkça yere yapışıp kavrama gücünü arttırdığını;Ancak lastikler aşırı ısınmaya başladığında, hız arttığında yada viraja girildiğinde kayma tehlikesinin arttığını;
=>Lastiğin yapımında çok sert bileşimler kullanıldığında lastiğin aşınmasının önlenmiş olduğunu ancak lastiğin yolu kavrama gücünün azaldığını
..... BİLİYORMUYDUNUZ
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Reklamlar
-
Teşekkür ederiz................. hafıza tazelemiş olduk.
-
21 Haziran 2005, 02:20
güncellensin ki birkaç kişinin daha gözüne çarpsın
-
24 Haziran 2005, 02:07
du bi daha güncelleştirelim
-
24 Haziran 2005, 02:09
yok abi bilmioduk. saolasın :D
-
birde ben güncelleyeyim bari. teşekkürler emek verenlere.
-
03 Ağustos 2005, 03:08
-
03 Ağustos 2005, 21:44
Forumdan Uzaklaştırıldı
konu tekrar guncellendı yararlı bılgıler.saol.
-
07 Ağustos 2005, 19:54
Saol shadow-vt kardeş
Böye bilgileri bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler arkadaşım. Bütün motorcuların merakla takip ettiğine inanıyorum Saygılar selamlar
-
iyiydi genişletilmesi gereken bir konu katılan herkez bilgilerini yazsın ama bir önceki verilen bilgilerle beraberki kayıt altına almamız kolay olsun arkadaşlar...
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
-
bir dönem Türk posta teşkilatına harley dagıtılmısh... ne kadar dogru bilmiyorum ama varsa bilen teyid ederse bende bu bilgimi güncelliym. biraz arashtırdım ama sonuch 0 !!
-
Re: Bunları Biliyormuydunuz.?
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
***************X******************X*********
-
mercuryhepat adlı üyeden alıntı
bir dönem Türk posta teşkilatına harley dagıtılmısh... ne kadar dogru bilmiyorum ama varsa bilen teyid ederse bende bu bilgimi güncelliym. biraz arashtırdım ama sonuch 0 !!
ya hiç sanmıyorum ya.bizim eski türk filimlerinden kareler gözümün önüne geldi bi an da hep bisikletli postacılar canlandı gözümde.jawa falan desen neysede harley baya uzak bi ihtimal sanki.genede olabilir diyelim ,nede olsa zamanında ülkede amerikan araçlar hüküm sürmüş,o aralar belki olabilir
-
yauu işin bir de şu yönü var... o araçlar diyelim ülkemize gelmişler ve kullanılmışlar.adanalı enver usta kesin toplamıştır onları sağdan soldan ve gerisin geri amerikalılara satmıştır .bu da bir diğer senaryo....
-
-
07 Aralık 2005, 06:10
yumuşak lastikler daha kolay ısınır, daha iyi tutunur, daha kolay aşınır, hızlı yaşayıp genç ölür yani.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
27 Aralık 2005, 08:24
Bende guncellestireyim.....:D
Ataya bayraya anne ye baba ya saygısızlık affedilemez....
-
olmadı bı daha guncellestırelım
-
teşekkürler bilgiler ve güncellemeler için
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
hort hort hortlatmıssınız konuyu
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler