Ben kendi motorum(pulsar 200NS) için e-bay'den K&N yağ filtresi istedim, 1 haftada geldi ingiltere'den (Çin'den gelcek olsa uzun sürüyor). Filtreyi bulmak zor diye bir şey yok, arayan buluyor genelde ama kazık fiyatlara dikkat. Burada(Ankara) 65 tl çekilen K&N'i ben 27tl'ye aldım ebayden, Ankara'da aynı bayiden 30 tl'ye de daha önce almıştım aynı model filtreyi bir başka marka(acelem vardı) , keza bajaj firmasında kendi filtreleri 12tl olarak görünüyor.
Daelim 250r'i hiç araştırmadım, hangi model filtreyi kullanıyor bilemiyorum. Flitrenizin modelini araştırın o modelden farklı markalarda filtre bulabilirsiniz sanırım. Benimki 155 olarak geçiyor,bu K&N ve ya başka markada da aynı, K&N-155 ya da marka-155 olarak buluyorum. Siz de öyle yapın. Her yağ değişiminde filtre de değişilmelidir düzgün bir bakım olsun istiyorsanız.
Hangi mevsimde Kaç numara yağ kullanmanız gerektiği kullanım kitapçığında yazar, zira bu forumda da
o motorun başlığı altında kullanıcı bilgilerinden yararlanabilirsiniz sanırım. "herhangi bir superspor motor markanın yağı olur değil mi " sorusu çok geniş bir soru bana göre, ben iyice araştırmadan böyle bir şey yapmayacağım için bilemiyorum. "4zamanlı motorlar için olan herhangi bir racing yağ koymak hiç yağsız çalışmasından iyidir" düşüncesiyle konulabilir herhalde.