aaa birileri mesajları silmiş
aaa birileri mesajları silmiş
Kilometresi bozuk diyenler war.Bendede var şuan 100 kh düz yolda tek kişi 110 a kadar çıkıyor arkadan rüzgar eserse çok aşırı titreşim olarak 120 ye kadar çıkıyor kilometre böyle gösteriyor yokuş aşşagı ise 130 a kadar cıkıyor rüzgara karşı dediğim gibi kilometre nediyorsa bizde onu diyoruz artık inanmak size kalmış birşey
bende mondial 100 kh almak istiorum sizlerden bilgiler alıyorum ama hiç iç açıcı görünmüyor yani alıyım mı almayım mı sorumu cvplarsanız memnun olurum tşk
arkadaşlar bende siyah mondi var 100lük taş gibi motor binmesini bilirseniz ben arkama rüzgarı alarak 130u gördüm sonra inanmayabilirsiniz yanlış bi sibop ayarı motorumu yavaşlattı.hız yapmak isteyenler motor dişlisini büyültebilir ve iyi bi ustaya götürüp sibop ayarı yaptırın.şunu söleyin ama 3 te ve 4. viteslerde hızlı gitsin diyin yaptırırken.benden bukadar
arkadaşlar ayrıca egzozlarınızı açtırın çok süper ses çıkıyo.egzozun içindeki iki susturucuyu alsınlar ve güsel bi abarth egzozu kaynattırın hasta olacaksınız sese
Onurun egzoz muazzam.
Bende 100cc Bisan var ama onun gibi ses çıkmıyo :(
egsozun içindeki susturucu çıkardıktan sonra istediğimiz zaman takabiliyormuyuz
tabi, tabi bu 1000 lik honda ya 140 yapacak lan bizim ki patlayacak gibi oluyor 90-100 arasında duruyor haha adama bak ya sen götür o ibreni değiştir....
ha bu arada ama ibreyi 120-130 a dayamak için 100 liranız gidecektir bunu yapmanın yolu motorcuya götürümeniz lazım (ne yapmasını gerektiğini bilmiyorum silindire bişeler yapıolar galiba benim arkadas yaptı yarışa katılıo 130 da ibresi) youtube de örnek bi video var vites 2 hız 80 km
660 cc Yamaha XT 660 R gerçek hızı yokuş aşağı 150 km..
Peki 97 cc çin malı nasıl 135 yapar ?
Atmayın arkadaşlar..
Bende kanuni tgrina 100 var fakat max. 80.. üstüne çıkmıyor eger rodaj da motru deli gibi kullanırsan 100 km yapma ihtimali var ama bir okadarda motorun ömrünü yersin..en saglıklısı yine yavaş gitmekiii 2 teker e güven olmaz
kardeş sen açtır motorun egzozunu ona güsel bi abarth egzoz al uzun bi kafa bul 10milyonluk fln alma boru gibi olsun borda fış fış egzoz diolar fış fış alma düz boru olsun.egzozcuya susturucuların ikisinide çıkar de kafayıda ver kaynatsın içinede bi t kaynatsın t yede bi kapak bul t yi egzozun içne kaynatsın dışarı bakmasın.t nin ucu vidalı olcakki kapağı vidayla tuttur.bor da olsaydın jikleden susturucu yapardık.jikle koluyla kapatırdın egzozu
arkadaşlar bende 100 kh alıcam ama sağlamlığınndan şüphe ediyorum kanuni elite de pahalı
arkadaslar ben 1bucuk senedir mondi kullanıyorum ve memnunum.yokus asagı ruzgarı alarak 120 yaptı.duz yolda ruzgarsız havada 100u cok rahat buluyor motorum baskada gitmiyo
IF YOU TOUCH MY BIKE,I'LL TOUCH YOUR GIRL:P
ewt 1 senedir kullanıyorum motorum taş gibi hzıı da tek kişi 110 yokusta 120 daha öncede yazdım ben bunları...
http://www.sahibinden.com/kanuni_tig...i%20ön%20takım
sanırım işinize yarayabilir...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
ben onu bunu bilmem bence en iyi motor JIANSHE 110 luk
YAMAHA BAŞKASINI TANIMA......
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)