2 hafta önce aldığım yuki taro gp 2 dün seyir halindeyken bi anda gaz yemeyip stop etti sonrasındada hiç çalıştıramadım marş var akü var bujide ateşleme yapıyor birde marşa basınca hava filtresinden beyaz duman atıyor sizce sıkıntısı nedir.
2 hafta önce aldığım yuki taro gp 2 dün seyir halindeyken bi anda gaz yemeyip stop etti sonrasındada hiç çalıştıramadım marş var akü var bujide ateşleme yapıyor birde marşa basınca hava filtresinden beyaz duman atıyor sizce sıkıntısı nedir.
150 bin tl verip 125 cc bol grenajlı çin hem de YUKİ mi aldınız cidden? sıfır 200c rs200 almak gibi bir seçenek varken gerçekten çok garip olmuş.
yağ sisteminde problem olabilir beyaz duman atıyorsa.
16 yaş ve a1 ehliyet olduğu için tercih ettim ama cok iyi tercih degilmiş
Keşke arıza zamanında değilde motosikleti almak istediğinde bizlere danışsaydın daha iyiydi.
İş işten geçti ustaa
Eğer motosikleti elleyip kurcalatmadıysan geri verme şansın var.
Geri verip paranı alabilirsin. Aldığın yere gidip ayıplı bu mal geri verip paramı almak istiyorum diyeceksin.
Tabi o da çok meraklıydı çıkarıp paranı geri verecek.
Sana dur garantiden tamir ettirelim diyecek kabul etme edersen geri verme hakkını kaybedersin.
Hemen bulunduğun yerde ki kaymakamlıkta ki tüketici hakem heyetine dilekçeyle müracaat edeceksin gerisini onlar halleder.
Motorun hiç çalışmıyor mu yoksa çalıştırdıktan sonra gaz verince gazı mı yemiyor?
Sıkıntisinin ne oldugu ile cok ilgilenme genc kardesim. Gotur servise garantiden hallettir.
Hiç çalışmıyor kral
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)