Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kapalıyken Ses Geliyor.

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda PCX 125
    Sabahtan beri kafayı yemek üzereyim. Scooterın tam ayaklık kısmına balyozla vurup motoru ikiye ayırmamak için kendimi zor tutuyorum. Her neyse.

Normalde motorumda hiçbir problem yoktur. Cuma günü akşam eve geldim. Motoru yerine çektim. Kilitledim vs. Kontağı kapattım eve geçtim. Motoru ilana koymuştum, bir kişi bugün bakmaya gelecekti biyerde buluşma yeri ayarlandı. Motoru tam çalıştırıcam, ekran yok, hiçbir şey yok. Hatta o kadar ki anahtarla verdiğim komutlara bile cevap vermiyor. Ayak marşı basayım dedim, çok hızlı basınca (anahtarsız başlatma var) kontağın etrafındaki anlık ışık yanıyor ama normal ekran ışığı gelmiyor ayrıca ayak marşını sürekli basmam gerekiyor yoksa kontağın etrafındaki ışık da gidiyor.

Kontak kapalıyken cızırtı gibi bi ses geliyor. motorun anahtarını kontağa takıp çevirince, ekran falan gelmiyor ama ses kesiliyor. Tabi bu sırada marş kornna falan hak getire. Kontağı geri kapatıyorum, cızırtı yine başlıyor. Komşular falan diyor ki, gece kendi kendine ekran yanıp yanıp sönüyordu bazen.

Sorun nedir acaba, kafayı yicem hiçbir sorunu yoktu tam satmayı düşündüğüm gün hemde müşterisi varken kaldı. Motor Cappuchino Arora 80CC

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Alıntı AlbayKonrad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorun nedir acaba, kafayı yicem hiçbir sorunu yoktu tam satmayı düşündüğüm gün hemde müşterisi varken kaldı. Motor Cappuchino Arora 80CC
    Sorun Cappuchino Arora olması.
    maximusti,, Beto87 ve espresso bunu beğendiler.
    KTM DUKE 250 ABS - 2016

Mallaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1250 GS ADV
    Teknikten anlamam. Fakat akü veya elektrik devrelerinde bir kaçak vs gibi bir problemi çağrıştırdı. Her ne olursa olsun servise götüreceksin..
    cmyk bunu beğendi.

Alıntı Mallaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teknikten anlamam. Fakat akü veya elektrik devrelerinde bir kaçak vs gibi bir problemi çağrıştırdı. Her ne olursa olsun servise götüreceksin..
    arkadaşıma katılıyorum. kaçak var gibi. bi kablo şase yapiyor. . iyi yolculuklar.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)