Sabahtan beri kafayı yemek üzereyim. Scooterın tam ayaklık kısmına balyozla vurup motoru ikiye ayırmamak için kendimi zor tutuyorum. Her neyse.
Normalde motorumda hiçbir problem yoktur. Cuma günü akşam eve geldim. Motoru yerine çektim. Kilitledim vs. Kontağı kapattım eve geçtim. Motoru ilana koymuştum, bir kişi bugün bakmaya gelecekti biyerde buluşma yeri ayarlandı. Motoru tam çalıştırıcam, ekran yok, hiçbir şey yok. Hatta o kadar ki anahtarla verdiğim komutlara bile cevap vermiyor. Ayak marşı basayım dedim, çok hızlı basınca (anahtarsız başlatma var) kontağın etrafındaki anlık ışık yanıyor ama normal ekran ışığı gelmiyor ayrıca ayak marşını sürekli basmam gerekiyor yoksa kontağın etrafındaki ışık da gidiyor.
Kontak kapalıyken cızırtı gibi bi ses geliyor. motorun anahtarını kontağa takıp çevirince, ekran falan gelmiyor ama ses kesiliyor. Tabi bu sırada marş kornna falan hak getire. Kontağı geri kapatıyorum, cızırtı yine başlıyor. Komşular falan diyor ki, gece kendi kendine ekran yanıp yanıp sönüyordu bazen.
Sorun nedir acaba, kafayı yicem hiçbir sorunu yoktu tam satmayı düşündüğüm gün hemde müşterisi varken kaldı. Motor Cappuchino Arora 80CC