Silindir ve Piston rektefiyesi hakkında
-
09 Ağustos 2024, 22:15
Merhabalar Kanuni Phantom motosikletim var. 180cc karbüratörlü bir motor. daha önceden Mondial Zone 180s hava filtresi taktım ve uydu ben bu motora Mondial Zone 180S silindir ve Pistonu takabilir miyim? İlla orjinal olmasına gerek var mı. Rektifiye sonrası üst kapak değiştirmek şart mı yoksa orjinal üst kapağıyla devam edebilir miyim? Motor yağ yaktığı için rektefiye ettireceğim. Size de danışmak istedim.
Reklamlar
-
09 Ağustos 2024, 22:38
Eğer uyumluysa takabilirsiniz elbette orijinali olmasına gerek yok, üst kapak için subaplarda kaçak var mı onun testi yapılır, yoksa sadece duman lastiklerini değiştirir yolunuza devam edersiniz.
-
10 Ağustos 2024, 20:53
uyumlu olup olmadığını nasıl öğrenebilirim hocam.
-
11 Ağustos 2024, 01:25
İki parçayı yan yana koyarak, belki saçma oldu ama pekte başka bir yanı yok .
-
15 Ağustos 2024, 13:12
SeastoreKing adlı üyeden alıntı
Merhabalar Kanuni Phantom motosikletim var. 180cc karbüratörlü bir motor. daha önceden Mondial Zone 180s hava filtresi taktım ve uydu ben bu motora Mondial Zone 180S silindir ve Pistonu takabilir miyim? İlla orjinal olmasına gerek var mı. Rektifiye sonrası üst kapak değiştirmek şart mı yoksa orjinal üst kapağıyla devam edebilir miyim? Motor yağ yaktığı için rektefiye ettireceğim. Size de danışmak istedim.
Hocam bende de var aynı motor 2 senedir otopark da yatıyordu toplamak istiyorum mekaniğe bulduğum bir motorcu bakacak ama onun dışında custom tarzı bişeyler yaptırmak istiyorum grenajları söküp, demir şase görüntüsü yapmak istiyorum grenaj yerine bunu demirciler yapabilir mi sizce
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)