Merhabalar dominar motorumla ufak bi türkiye turu yapmak istedim 10.000 kilometre bakımlarını yetkili serviste yaptırdıktan sonra istanbuldan ankaraya giderken motor bayır görünce bayılmaya başladı bu konuda gerek araba gerek eski motorumdan tecrübeliyim katalizörün dağılmış olabileceğini düşündüm ve ankaraya geldiğimde yetkili serviste garantiden değişimini yaptık yalnız boş boru geldi kat iptal oldu yani benim icin daha iyi oldu daha sonrasında izmire gitmek üzere yola çıktım herhangi bir sorun yoktu ışıkta dururken bi anda stop etti tekrar çalıştırdım herhangi bir sorun yoktu bunu tekrarlamaya başladı ve gaz vermeden çalışmamaya başladı ustamı aradım vurdur çalışır dedi gerçektende çalıştı ve manisaya atabildim kendimi akrabalarım manisada olduğu için kendimi daha rahat hissettim ertesi gün kalktım yine tık yok motorda baya uzun marş bastım sonrasında ufak bi yağ dumanı ve kokusu geldi hava filtre kutusundan oturdum sökmeye başladım hava filtresini açtığımda yağlanma gördüm, işimiz bitti motor inecek dedim kendi kendime hemen servise götürdüm yolcu olduğumu söylememe rağmen ilgilenmediler ufak bi sürtüşme sonrası yan dükkana çektim hemen motoru sağolsunlar yardımcı olmak istediler kompresyon ölçüldü sorun yok dendi vurdurunca çalıştığı için statör okuyucu sensör dediler ama bildiğim kadarıyla çalıştıktan sonra tak diye stop edecek sonuçlar doğurmuyor tps ve rölanti valfini değiştirdik yine aynı çalışmıyor en son zar zor izmirden motopit mağazasından statör okuyucu sensörü aldık bu seferde çalışmadı kafaları yemek üzereyim hem maddi hem manevi olarak bu arızanın bulunamaması beni çok yordu, motosikletten genel olarak soğumama sebep oldu. sorun sizce ne olabilir görüşlerinizi bekliyorum