Merhaba iyi forumlar herkese,

2 Ay kadar önce ilk motorum olan yuki funrider aldım şu anda 2500KM’de bu motor hakkında bazı teknik problemler yaşıyorum yardımcı olabilecek ustalarıma buradan sevgilerle,

1. Aynalarını değiştirip, gidon aynası takmak istiyorum trendyoldan almıştım fakat motoruma uymadı hangi aynayı önerebilirsiniz?

2. Motorun plakalığında alt kısımndan sabitlemedikleri için doğası gereği sallanıyor yolda giderken titreşim yapıyor bunu nasıl çözebilirim?

3. Rodaj bakımından sonra hangi tip yağı koymam gerekiyor? (Rodaj bakımı yapıldı)

4. Lastiklerini değiştirmeli miyim?

5. En büyük problem olarak arka diskten sürekli bir gıcırdama sürtme rahatsız edici bir ses geliyor balata disk temizleyici ne varsa denedim ama bir türlü bu ses gitmiyor, yolda giderken ses çıkarıyor biraz süratlenince ses gidiyor, teknik servis balatalar sağlam dedi bunu nasıl çözebilirim?

Yuki funrider ile ilgili alacak arkadaşlara tavsiyem şudur motor’un dış görünüşü bu tarzı sevenler için çok güzel fakat, vidalarda gevşeme, arka kısımlardan gevşemelerden dolayı sesler çıkıyor gevşeyen kısımları sıkarsanız ses gidiyor, maksimum 115 gördüm, 90’dan sonra titreşim başlıyor bu şekilde.