arkadaşlar arkadaşın mobylet,i vardı 70 i geçmiyodu aırsel ve farklı atınca motor 110 a ulaştı? sizce normalmi?
arkadaşlar arkadaşın mobylet,i vardı 70 i geçmiyodu aırsel ve farklı atınca motor 110 a ulaştı? sizce normalmi?
farklı piston nasıl takacak ki daha büyüğü olmaz aynı boydakide zaten daha yüksek performans vermez
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
eh be kardeşim bir şeyide bilme yav da savaş abin şaşırsın yaaa...
farklı denilen şey genelde konyad a falan mobilyetcilerin kullandığı bir terimdir..
motorun cc i büyüyor ve karbüratör de değişince daha fazla benzin yiyen motorun hızıda ona göre yükseliyor..
buna en iyi konyalı arkadaşlar cevap v erir
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Hayret ben motorun_motoru yanmıştır da hiç gitmemişdir die düşünmüştüm
׺°”˜`”°º× ◊º°‘¨ вєη ѕєηι çöℓ∂є ѕυ σяuçтα ιѕє єкмєк gιвι вєкℓє∂ιм αмα ѕєη ηє уαρтıη ¨‘°º◊ ׺°”˜`”°º× ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
airsal a farklı piston olmaz airsal çift sekmanlı bir silindirdir çift sekman hıza gelmez silindir glardoni ise o hıza çıkar
evet fırtına haklı glardonı sılındır tek sekman dellardo karburator 45 14 dıslı akarsan 115 120 rahat gorursun eger daha cok sey ogrenmek ıstıosan yazarım ben
efsane geri dönüyor
Bu sormak istediği bu mobylet'e bir motor falan daha mı ne bağlıyorlarmış, Motor iki katı hıza çıkıyormuş falan. Yazın bu mobylet lerin yarıştıklarını görmüştüm ve şaşırmıştım. Gerçekten ilginç mobylet piyayası bile ne kadar hızlı ...
Kaza Anında Sizi Korur...
bende düz silindir yani 47 17 vardıı buna 4 numara silindir attım 15 15 karbürötörde 150 yaptıı test ettik arabayla yalnızz sekmen leri ters çaktıkk motor 2 kat iyi gityoo pistonu yuvaya oturtan adam anlamalı yoksa motor gitmezz
motorrumda hız istiyom diyosanızz ya 46 19 yada farklı taktıracaksınızz başka yolu yok...
motorda akıntıda önemlidir her parçayı takmayın motor sade olsunn...
egzozz da önemli bir etkendirr çinçin egzosla mobis egzos bir degildirr çinçin de motor rahat giderr kasmaz kendini ama bagırır böle anlatam içinizz giderr bide 46 19 varsaa
bide eski çatalboğaz silindirler var üretimi durdurulanlardan onlar cok iyi gidiyor ama şimdiki piyasadaki glardoni ile kıyaslanamaz bile ama bulmak zor
Bravo 2 senelik konuyu hortlatmışınız
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)