Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tracer 900 Gidon Sola Daha Fazla Dönüyor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Merhabalar, 2020 model Yamaha Tracer 900 motorumda yeni farkettiğim gidonun sola sağa döndüğünden 2 mm daha fazla dönmesi olayı normal midir? Motorun gidonu soldaki gidon kilitleme tarafına döndürdüğümde sağa döndürdüğümden 2 mm daha fazla dönmekte. Acaba gidon kilitleme için mi daha fazla dönüyor. Sürüşte herhangi bir sıkıntı yok tüm hızlarda iki elimi birden bıraktığımda bile motor düz çizgisini koruyor, gidonda çırpma vesaire de yok. Bu durum normal midir acaba, bilgi verirseniz sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Gidonu ve bağlantılarını incelemeden buna birinin cevap vermesi çok zor.
    Kazadan kaynaklı gidon yamuk da olabilir, tüm tracer'lar böyle de olabilir. Bu normal durumsa da bunu internetten öğrenmek çok zor olabilir - birinin çıkıp normaal demesi aklına hemen yatacaksa başka tabi.
    O yüzden gidonun düz durduğunda bir eğrilik vs var mı buna bakmak daha iyi olur.
    Okan Sinan Ocan bunu beğendi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Gidon tam ortalanmamıştır gevşetip sağa sola hatta ileri geri ayar yapabilirsin..
    Okan Sinan Ocan bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Cevabınız için öncelikle teşekkürler. Gidon düz durduğunda herhangi bir yamukluk yok kontrol ettim. Ayrıca motorun kazası yok diye biliyorum. 2020 model tracer kullanıcısı varsa aramızda kendisinden bu durumu teyit edebilirsem bir nebze rahatlayacam

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------

Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidon tam ortalanmamıştır gevşetip sağa sola hatta ileri geri ayar yapabilirsin..
    Öyle mi, gidon yükseltme taktırmış benden önceki sahibi, demek ki montaj esnasında dediğiniz durum oluşmuş olabilir.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Valla kazasızlığına güvenme diyecektim de, gidon yükseltme varsa Nikk'in dediği gibi montaj sırasında tam düz takılmamıştır çok büyük ihtimalle.
    Yetkili servis benim gidonumu yamuk takmıştı mesela.

Gözüne de çok güvenme böyle konularda, insan kanıksıyor.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla kazasızlığına güvenme diyecektim de, gidon yükseltme varsa Nikk'in dediği gibi montaj sırasında tam düz takılmamıştır çok büyük ihtimalle.
    Yetkili servis benim gidonumu yamuk takmıştı mesela.

Gözüne de çok güvenme böyle konularda, insan kanıksıyor.
    Valla haklısınız, göz görmek istediğini görüyor herhalde Yetkili servisin gidonu yamuk takıp öyle teslim etmesi ne demek yahu, hiç servise gitmeyip bakımlarını kendimiz yapsak motor daha az eziyet çekecek Teşekkürler bilgiler için, gidonu kontrol ettireyim iyi bir ustaya o zaman.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı Kaju adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla haklısınız, göz görmek istediğini görüyor herhalde Yetkili servisin gidonu yamuk takıp öyle teslim etmesi ne demek yahu, hiç servise gitmeyip bakımlarını kendimiz yapsak motor daha az eziyet çekecek Teşekkürler bilgiler için, gidonu kontrol ettireyim iyi bir ustaya o zaman.
    Zaten bu nedenle eski Yamaha'mın 10bin km yağ değişiminden başlayarak 36bin'de satana kadar bakımlarını ben yaptım ve bahsettiğim gidon değişimi gerektiren kaza dışında yetkili servisin kapısına sokmadım.
    Kaju bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    aklıma aea mt09 videosu geldi.2020 eski kasa oluyor diye biliyorum eğer öyleyse eski kasa mt09 ile aynı şasiyi kullanıp böyle bir durumu olması gayet normal.bence başka kullanıcı bulup sorun daha iyi olur.video da da bi tarafa daha iyi dönüyor diyordu rahmeli aea

Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Alıntı tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aklıma aea mt09 videosu geldi.2020 eski kasa oluyor diye biliyorum eğer öyleyse eski kasa mt09 ile aynı şasiyi kullanıp böyle bir durumu olması gayet normal.bence başka kullanıcı bulup sorun daha iyi olur.video da da bi tarafa daha iyi dönüyor diyordu rahmeli aea
    Evet o videoyu tekrar izledim de rahmetli Barkın abi orada tam tersini söylüyor, gidon sağa daha fazla dönüyor diye. Bendeki tam tersi Başka bir Tracer 900 kullanıcısı bulup sormam gerekecek dediğiniz gibi.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    ben mi yanlış okudum 2 milimetre yazmış santim değil

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı Kaju adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevabınız için öncelikle teşekkürler. Gidon düz durduğunda herhangi bir yamukluk yok kontrol ettim. Ayrıca motorun kazası yok diye biliyorum. 2020 model tracer kullanıcısı varsa aramızda kendisinden bu durumu teyit edebilirsem bir nebze rahatlayacam
    2mm lik kayma icin kazaya gerek yok , sertce girilmis bir kasis bile buna neden olabilir . Hele sizin motorunuzdaki gibi gidon yükseltme takili ise bu tür kaymalar daha kolayca gerceklesebiliyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)