Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorum Yağ Azaltıyor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial Beestreet / Kanuni Phantom / RKS X Power
    Merhabalar Motorumda ne yağ kaçağı ne de duman atma var fakat belli bir süre kullandıktan sonra yağ çubuğunu kontrol ediyorum ve hiç yağ gelmiyor. son yağ bakımında da motordan çok az yağ çıkmıştı. her yağ bakımında 1.1 litre yağ koyuyorum. şuanlık eksildikçe ilave ediyorum fakat problemi bir türlü çözemedim. Motor Kanuni Phantom 180cc karbüratörlü. Not: hava filtresine giden yağ borusunda biraz boşluk var yani hava alıyor yeni boru almam lazım ordan da yapma ihtimali var mı? ama daha yağ akıttığına dair bi işaret göremedim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    dostum yağ ölçülürken motor en az 10 dakika çalışacak, daha sonra 10 dakika dinlenecek ondan sonra ölçeceksin.
    eğer motoru stop ettikten hemen sonra ölçüyorsan yağ gelmez çubuğa.
    ayrıca motorun sağ tarafında kocaman yağ göstergesi var neden çubukla ölçüyorsun?

Motosikleti
    Mondial Beestreet / Kanuni Phantom / RKS X Power
    knk yağ ölçmeyi bende biliyorum zaten son bakımınıda yazdım motordan çok az yağ çıktı diye bu ölçmeyle alakalı birşey değil sorun ne olabilir diye sormuştum.

suskun2oo4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KUBA ÇİTA 180R
    farklı sorun benim cgmde de vardı alt tapadan ufak ufak damlatıyordu helcoil attım gene damlatıyor en son tapa vuracam eksiltmiyor ama damlatıyor terliyor gibi

Motosikleti
    symphony200
    Motor yag yakiyor gorunen o. Disari sizma yoksa, baska secenek yok zaten.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)