Merhabalar Kanuni Phantom motorum var. zincir kalınlığı 520 15t ön dişli buldum fakat 34t arka dişli bulamıyorum. Motorun arka dişlisi 6 cıvata ile bağlı. Bu yüzden uyumlu parça bulması çok zor.
Merhabalar Kanuni Phantom motorum var. zincir kalınlığı 520 15t ön dişli buldum fakat 34t arka dişli bulamıyorum. Motorun arka dişlisi 6 cıvata ile bağlı. Bu yüzden uyumlu parça bulması çok zor.
Serkan Arman senin derdini çözebilir. Esnaflığı çok iyidir. Kendisiyle temasa geçmeni tavsiye ederim.
https://armandisli.com
Benzer derdi ben de yurt dışı mağazalar dahil yaşadım yeni.
RS'in zincir dişli setini değiştireceğim bu yaz, yaza kalmaz bile belki, alayım dedim şimdiden. Nereye baksam 3-5-6 hafta tedarik süresi var. Düz çelik arka dişli yerine Ergan bakayım Afam'dan bakayım falan dedim yok kimse stok tutmuyor. ABD'de bazı satıcılarda stok var sadece, onlarda da fiyatlar Avrupa'dan yüksek + kargo çok çıkıyor.
hocam cnc ile dişli yaptırsam ne kadar dayanıklı olur?
Kuralkana sordunmu
saolun hocam şuan konuşuyorum arka dişli değerlerini tam ölçebilirsem yaptırıcam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
sitesinde gözükmüyor sormadım o yüzden.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)