Kanuni 125T motora 250 ila 400cc arası bir swaplama sonucu resmi işler ne olur
Reklamlar
-
Arkadaşlar yargılamayın. Ustalığıma güveniyorum klasik arabalarla da uğraşırım. Sadece bana resmi işlemleri nasıl olur bilgi vermenizi istiyorum. Asla satmam motorumu 15 yaşımdan beri 7 senedir bende zaten. Atıyorum bu motora r25 in motorunu taktım bir şekilde diyelim (model temsilidir). Bu ruhsata işletilir mi veya işletmeden muayeneden geçer mi?
Şimdiden çok teşekkürler
Reklamlar
-
Muammele işlemleri sonrasında elbette olur, takacağınız bloğun mutlaka faturası olması lazımdır aksi halde işleyemezsiniz. Bu tarz motosikletlerde bu güçler fazla gelecektir, gidiş güzel olacak ama duruş dönüş ergonomi gibi bir sürü soru işaretleri var. Eski araçlarda bende çok uğraştım ama bir problem olduğu zaman gidilecek yol belli ya platin ya meksefe ya da karbüratör, bu 3 lü haricinde problem açacak pekte bir şey yok ama yeni nesil enjeksiyonlu motorlarda kara düzen ilerlerseniz pekte sonuç alamazsınız.
-
Yanlış bilmiyorsam motosikletlerde şasi numarası oluyor, motor numarası olmuyor. Not: Baba motosikletlerde olup olmadığı konusunda bir bilgim yok.
Motor değişeceği için pek anlayacaklarını zannetmiyorum. Tabi devasa bir şey takmazsan.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Yanlış bilmiyorsam motosikletlerde şasi numarası oluyor, motor numarası olmuyor. Not: Baba motosikletlerde olup olmadığı konusunda bir bilgim yok.
Motor değişeceği için pek anlayacaklarını zannetmiyorum. Tabi devasa bir şey takmazsan.
Silinmediği sürece bloklarda blok numarası vardır İsmet abi, genelde bloğun alt kısımlarında yazar. Eğer blok numarası silinmiş veya faturasız bir motor alınıyorsa bu yapılanlar benim gözümde kaçakçılığa destek vermektir.
-
kanunu tipi motora 36beygirlik r25 blok takarsan gşidiş dönüş durus problemleri olcanı dusunuyorum.honda crf250 gibi 23 beygirlik motor ve kısa sanzıman daha çok dengede tutar kanuniyi
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Silinmediği sürece bloklarda blok numarası vardır İsmet abi, genelde bloğun alt kısımlarında yazar. Eğer blok numarası silinmiş veya faturasız bir motor alınıyorsa bu yapılanlar benim gözümde kaçakçılığa destek vermektir.
Pardon şimdi ruhsata baktım, ruhsatta benim yüzlük cup ta bile motor no, şase no yazıyor.
-
Hazır masraf etmişken pert, fakat bloğu sağlam bir MT-07 bulup onun motorunu tak. Daha güçlü, daha hızlı olursun. Hem de çabuk gidersin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)