Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosikletimden gelen uğultu sesi

Motovento
    REKLAM ALANI

Merhaba herkese motosiklet tecrübem yok motoru da 1 ay önce alip öğrendim. az önce motoru sola yatirdim ayakligi kapatamadığım için. Yatırdığım zaman biraz benzin baya da yağ akıttı (3 4 gün önce birden küt diye ses geldi eve gittim motoru koydum 1 gün sonra da baya yağ akıttığını fark ettim olayı hala çözemedim) neyse 4 5 gün önce de 4. Ve 5. Viteste gaz verince uğultu gelmeye başladı 1 2 ve 3. Viteslerde yok (zincirim çok bol ondan dolayı diye tahmin ediyorum). Az önce yatırdığım zaman vites pedalı içine doğru yamuldu çalıştırdığımda ise 4. Ve 5. Viteste olduğu gibi uğultu sesi gelmeye başladı gaz verince kesiliyor sanırım 1. Vitese attim debriaja bastım uğultu sesi yok 2. Viteste de aynı 3 4 ve 5. Viteste deneyemedim motoru boşa attim bekledim yine ses yok ama çalıştırdığım zaman tekrardan uğultu sesi geliyor ne gibi masraflar çıkar sizin fikirleriniz görüşleriniz neler bu arada servisinde mi yaptırayim yoksa sanayide bir tamircide mi (rks rnx plus 125 CC lik motosiklet)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    duke 390 150 beygir
    kendine yakın servisleri arasın.rks rnx plus 125 modelini tamir ediyormusun dersin.her servis her marka modeli bilmez.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)