Motosikletime led ampül nasıl bulabilirim
Reklamlar
-
Merhabalar. 2011 model bir scooterim var. Malum eski olunca lambaları da halojen ampül oluyor. Stop lambalarını ve sinyal lambalarını halojenden lede çevirmek istiyorum. Farlarım da halojen fakat onları OSRAM marka led ampüller ile değiştireceğim. Bu stop lambalarıdır, sinyal lambalarıdır vs. internette bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Reklamlar
-
-
yamtareroglu adlı üyeden alıntı
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Bunlar motosiklete uyar mı, otomobilinki falan olur da uymamazlık yapar mı?
-
vFurky adlı üyeden alıntı
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Bunlar motosiklete uyar mı, otomobilinki falan olur da uymamazlık yapar mı?
Ampullerin eskilerini söküp bakın. zaten duy tipleri farklı farklı 3-5 standart halindedir. hangi şekildeyse o şekle uyacak olanı alın.
-
Bir de muhtemelen röleyi de değiştirmeniz gerekecek.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Bir de muhtemelen röleyi de değiştirmeniz gerekecek.
O niye acaba? Almam gereken seyi link atar misiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
Ampullerin eskilerini söküp bakın. zaten duy tipleri farklı farklı 3-5 standart halindedir. hangi şekildeyse o şekle uyacak olanı alın.
Tesekkur ederim.
-
Oto elektrikçi, motosiklet tamirhanesi yada bu işten anlayan bir arkadaşın varsa ondan birebir yardım alman daha doğru olur. Yanlış yada hatalı yapacağın bir işlemde tesisatı yakabilirsin. Elektrik işi şakaya gelmez.
-
mertowski adlı üyeden alıntı
Oto elektrikçi, motosiklet tamirhanesi yada bu işten anlayan bir arkadaşın varsa ondan birebir yardım alman daha doğru olur. Yanlış yada hatalı yapacağın bir işlemde tesisatı yakabilirsin. Elektrik işi şakaya gelmez.
Tesekkur ederim, bir elektrikciyle konuşayım o halde.
-
Röle ya da flaşör dediğimiz parçayı kullanmadığınızda ya da değiştirmediğinizde diyelim, sinyalleriniz düzensizce hızlı hızlı yanacaktır. Halojen ampulleri led ile değiştirdiğimizde ona uygun bir flaşör gerekir diye aklımda kalmış. Lakin hangi flaşör sizin motora uyumlu bilemiyorum. Mertowski'nin oto elektrikçi önerisine katılıyor, konu başlığınıza da arkadaşların verimli bir çok fikir vereceğine inanıyorum.
-
12 Aralık 2023, 18:26
tommygun adlı üyeden alıntı
Röle ya da flaşör dediğimiz parçayı kullanmadığınızda ya da değiştirmediğinizde diyelim, sinyalleriniz düzensizce hızlı hızlı yanacaktır. Halojen ampulleri led ile değiştirdiğimizde ona uygun bir flaşör gerekir diye aklımda kalmış. Lakin hangi flaşör sizin motora uyumlu bilemiyorum. Mertowski'nin oto elektrikçi önerisine katılıyor, konu başlığınıza da arkadaşların verimli bir çok fikir vereceğine inanıyorum.
Degerli yanitiniz icin cok tesekkur ederim 🙏
-
12 Aralık 2023, 19:42
-
12 Aralık 2023, 20:26
OnixsyS adlı üyeden alıntı
Yanitiniz icin cok tesekkur ederim, bu kadar detay bilmiyordum cok sagolun 🙏
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)