Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklete sonradan ozellik eklenebilir mi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yuki ZN250T
    Merhabalar. Motosikletim 2011 model, eski olunca tcsdir, absdir, hiz sabitleyici falan yok. Bunlari sonradan kendim ekleyebilir miyim? Yazılım bilgim var, cip programlamayi biliyorum fakat motora nasıl yapabilirim bilmiyorum. ABS belki yazilimsiz eklenebilir fakat TCS veya hiz sabitleyiciyi eklemeyi cok isterim. Yapilabilir mi? Yanitlariniz icin tesekkurler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Teorik olarak ABS ve eğer enjeksiyonlu bir motora sahipsen diğer tüm cruise control, TCS, anti-wheelie gibi özellikleri ekleyebilirsin.
    Pratik olarak, hayır. ABS olabilir anca.

Khaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Net bilgim yok ancak TCS, Cruise Control gibi özellikler için elektronik gaz kolu olması gerekmiyor mu? Bir de bu sistemleri kendiniz eklemeye kalkışmanız iş yükü, parça maliyeti, montaj için gerekli alet-edevat gibi şeylerin yanında çok ciddi bir sabır da gerektiriyor gibi sanki. Maliyetle orantılı olarak hazır yapılmışını tercih ederdim sanırım...
    espresso bunu beğendi.

ufuk-*- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hız sabitleme eklenebilir, Mr Cruise diye bir eleman var birçok motosiklet için hız sabitleme kitleri yapıyor telli gaz kolu olan motorlar için bile ürünleri var. Abs de eklenebilir bunu yapan birini tanıyorum başka marka bir motorun parçalarını kendi motoruna adapte etmişti.
    Ancak her iki işlemde can sıkıcı maliyetlere ulaşır şu fiyat ortamımızda.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Yok.
    Eski aracima bazi özellikler eklettirmek istiyordum. Konuyu arabalar konusunda özellikle o marka konusunda duayen oldugunu bildigim birisine sordugumda bunu sat o özelliklere sahip olanini al demisti.

Yapacak oldugunuz bu degisiklikler kesinlikle fabrika cikisi gibi olmayacaktir.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Yuki ZN250T
    Yanitlariniz icin tesekkurler. Hayaller daha kaliteli motora kaldi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)