Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 UPM Ayak Lazım

REKLAM ALANI
    Gökhan'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar, motosiklet arkadaşıma ait mazgal üstünden giderken tekerlek kayıyor ve küçük bir kaza geçiriyor.

Kaza sonucu motosikletin ayağı sabitlenmiyor parçası kırılmış demirciye götürdüm belki yapabilir diye o da tamirciye gönderdi. Tamirciye gittim o da demirciye gönderiyor.

Ortada bir hasta var fakat bakmak isteyen doktor yok iş getiriyoruz iş mi beğenmiyorlar anlamıyorum. Sanki babalarının hayrına yapacaklar.

Motosikleti önceden yapan ustaya götürdüm yeni ayak alınması gerektiğini söyledi ama bir türlü bulamadım.

Ustanın bana söylediği ayak 20 CM yüksekliğindeymiş 20-22 CM yüksekliğinde olabilir denildi.

İzmir Buca'da oturuyorum. Bu ayağı nereden bulabilirim veya buca'da bunu yaptırabileceğim yer var mı?

Ufak bir ehliyet sorunum yaşadığım için trafiğe çıkamıyorum sahibininde ayağı doku zedelenmesi yaşadığı için bir süre yatması gerekiyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mertowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125
    Selamlar, kırılan parça ve kırılan yere ait 2-3 fotoğraf eklerseniz tamir için yada uydurma parça konusunda insanlarda farklı fikirler ortaya çıkartabilir.
    Gökhan'S bunu beğendi.

Alıntı mertowski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar, kırılan parça ve kırılan yere ait 2-3 fotoğraf eklerseniz tamir için yada uydurma parça konusunda insanlarda farklı fikirler ortaya çıkartabilir.
    Teşekkürler yarın gündüz çeker konuya ekleme yaparım.

SerdarC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon50 Custom ve Ramzey Cup100
    Yan ayak mı bahsettiğiniz, foto eklerseniz yada ölçüleri alırsanız elimde bir tane scooter dan çıkma var, boyu vs tutuyorsa gönderirim.
    Gökhan'S bunu beğendi.

Orta sehpaymış adı ama buldum iş için şehir dışında olduğumdan yeni giriş yapabildim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)