keeway hurricane 50 ye bak
keeway hurricane 50 ye bak
herkez dogru söylüyor! ama jawa`nin performansini hic birinde bulamazsin, hem cincun mopetler senin klassin olamaz artik... Eski jawa kizini degisme daha iyi.... gülü seven, dikenine katlanir...
4 zamanlı Motorlarda Perforsman düşük yakıt az 4 zamanlılar dayanıklı olur uzun yola gelir ama 2 zamanlı uzun yola gelmez gelsede benzin yetiştiremezsin
en az cup motur yakar
Evet bence de tetikçi haklı en az yakanlar 100cc kateorisindeki CUP'lardır hem bunların avantajları:
1)Az yakmaları: 7kuruş/km veya 7Lira/100km yi pek geçmezler.(4lt depoları olur bunların 4lt ile 200-250km gidersin)
2)Vergi muafiyeti: 100cc'ye kadar olan motorlarda Yıllık 65 Liralık Motorlu taşıt vergisi alınmaz oradan da 1000km'lik bi yakıt parası cebine kalır.
3)Vitesli olmaları: CUP'lar Scooterların aksine 4Vitesli yapılırlar.
4)İlk fiyat: Cupların en pahalısının "0"ı bile 1800Lira civarıdır, ki genel de 1400-1600Lira civarında seyreder fiyatlar.
5)Beygir gücü: CUP'larda genel de motorgücü 7-9 HP arasındadır. ki rahatça 100 basarsın.zira 125liklerle arasında pek bi fark yok topu topu 25cc!
NOT:Aslen Endurocu olmama rağmen ben bile bu motorlardan düşünür oldum.
125 lik motor almayacaksın kesinlikle cünkü en az yakanı 70 bin yakıyor.
sen 50cc motor al, örnek honda today, veya çin malları
ama 50cc cok az olur dersen honda innova al triptonik vites 100cc ve 50cc den birasdaha fazla yakmakta tahminimce 40-60 ykr arası
Soda Ayran Cool
yapmayın allah aşkına arkadaşlar.. demirden korkan trene binmez demişler.. motosikletin yaktığı iki gıdım benzin.. yaksın helal olsun benim 18 lik helgama.. hatta tek bir kez bile ölçmedim hala ne kadar yakıyormuş diye.. bir ara kafamdan kabaca yaptığım bi hesabı saymazsak tabi..
bence honda cbf 150 al bu cc ye bu ekonomiklik ve bu güçte bi motor başka yoktur 80 bin yakıo 35 doluo 450 ye yakın gidio daha ne olsun
Valla hesaplı yakıta sahip bir motosiklet arıyorsan 125 cclik honda modelleri derim.Ama daha büyük hacimli bir motordan küçük hacimliye geçmek pek hoş olmaz.Bende 2 zamanlı 350 cc lik bir motosiklet kullanıyorum, km de yaklaşık 135 TL( 0.14 YTL ) yakıyor.2 zamanlı motosikletler yakıt olarak daha fazla olabilir; ama güç olarak 4 zamanlılardan daha kuvvetli olduğu kesin.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
HondaCbf150 ile 20 gün kadar önce yaptığım son testte yedek depoya geçmeden şehir içinde 420km yol yaptım. Yedek depo ile de en az 50 - 60 km yol gideceğini hesap ettim. 150cc ve bu kadar ekonomik olanı yok sanırım. Agresif kullanımda bile yedeksiz 350km gidiyor.
jawa 350 cc ogarım var 1 lt ile saatte ortalama 90-100 km arası 43 km yaptı.tabi hava yol durmu burda faktör olabilir
albi 49 luk mobilet bak key fine
özgür adam:
sanırım bayansınız size cbr125 öneririm az yakar çok kaçar ;)
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
2006 da açılmış konu jawacı ayşede motoru değiştirmiştir herhalde
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Hortunuz 11-09-2006, 21:55 PM Jawa mort almıştır o bayan bi cıbır
Abi '07 kayıtlısın iki mesajın var ilk mesajın nerde acaba
needss
Çevrimdışı (offline)
Bu da başka bir konu needss arkadaşımız orada da var bi inceleyin bakalım
http://www.motosiklet.net/forum/alma...pilabilir.html
Bahsettiğim konudaki son mesaj tarihi
26-05-2005, 12:56 PM
veeeeeeeeee bomba....
yine needss arkadaşımız ve attığı mesajın tarihi
01-08-2007, 21:07 PM
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)