Al cbf 150 km 70 binle 80 bin
Al cbf 150 km 70 binle 80 bin
ybr de 80 kuruş yakıyor...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
en az yakan motorlar cup motorlardır ama benzin depoları küçük olduğu için sık benzin almak gerekir ondan sonra en az yakanlar ybr 125 cbf 150 mondail 125 kt.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
ybr almanı tavsiye derim çin almada ne alırsan al ybr şehir içi 80 çehir dışı uzak mesafelerde 50 yakıyo yamaha nede olsa
yokuşların kralı BOCKOA 175 mazotla bile çalışıyor bay tasaruflu yani hem diesel hem benzin lpg dedemedim ama oda olur herhalde tank gibi..
mazotla nasıl çalışıyor ya ? heh heh
mazotla benzinli motorun çalışma sistemi farklı değil mi ? yoksa ben mi yanlış biliyorum ?
Merhaba, Elimde satılık Monidal 100 KH cup motosiklet var.yarı otomatik 4 vitesili az yakmasının yanı sıra vergiside yok.Az yakıttan kastım ise, şöyle söyleyeyim dünyada bunlardan daha az yakan hiç bir makine yok.Düşünürsen bana ulaş.Fiyat 1000 ytl (sıfırı 1800 ytl) ayrıca bu paranın bir kısmına taksit yaptırabiliriz.(Almak istediğim motosiklet kıyafetleri var ve peşin fiyatına 4 taksit yapıyorlar)Umarım aradığın motosiklete kavuşursun, kazasız sürüşler dilerim Hoşçakal...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
noldu yaw jawa yı bırakıyormusun yani jawa bırakılırmı yaw ceylanı bılmem ama benım jawa km de 15 kurus yakıyor ama madem jawa dan sıkıldın artık pıyasada en az benzın yakan motor tvs scooty pep modelı var ama sen jawa dan ın o motora bın sonunu bılmıyorum cub tarzı bı motor al bence modıal100kh gıbı bızım burda kızlar genelde tvs scooty pep kullanıyor
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
cbr 100 yakıyor 125 cc benım macıt 250 cc 100-110 yakıyor aradakı guc farkı kaslı gorunusu cabası
paradiseizmir
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Pancar motoru + yamaha ybr 125
26-01-2007, 17:08 PM
--------------------------------------------------------------------------------
ybr almanı tavsiye derim çin almada ne alırsan al ybr şehir içi 80 çehir dışı uzak mesafelerde 50 yakıyo yamaha nede olsa
al bı arkadas daha ne zararını gordun cın motorlarının dostum cokmu kotulerkı sana bırşey soyleyımmı benım altımdakı mondıal mct 250 senın ybr den kat kat ıyı arastır ogren
Ben de ybr al derim.Güç olarak şu an ki motorunu pek aratmaz.Ybr de jawa kadar kötü şartara dayanıklı bir motor bana göre.Bunu yaşadığım yerin koşullarını bilerek söylüyorum.Motorumu her koşulda da denedim beni hiç bir zaman yolda bırakmadı.Gerçekten çok az yakıyor.Şehir dışında daha çok düşüyor yakıt.Asla keske bu motoru alsaydım demezsin.Herkez saygılar
Ben peugeot satelis 250cc scooter kullanıyorum, 14 litre ile hız sınırları içinde ani gazlamalar ypamazsanız 430 km civarı yol yapıyor bilginize.
honda today 50 cc lik motoruyla senin için deal olabilir :D
ama yok 50 cc ufak gelir bana dersen ybr125 yakıt konusunda iyidir...
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
vallaha honda today diyebilirim ben bi keresinde depoyu fulledim(5lt) full depo ile 200 km yakın yol yapdım belki dahada fazla olabilir bu derece az yakıyor yani
tek kelimeyle 49,9 cc ile mobilet
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
onu bunu boswer honda ınnowa 125 cup en az yakıt budur kardes
kız ayşe ne işin var motorla dolmuşu veya otobüsü kullan senin için en az bunlar yakar
alacagın az yakan cok kaçan motor honda anf innova 125 tir 100 km de en fazla 2 litre yakıyor we 120-130km/s hız yapıyor
cup modelleride az yakar bi bak istersen
bende 2005 cbr 125 var şehir içi bir depo ile karışık kullanımda (yani bazen akıllı uslu devirli, çoğu zamanda spor ve yüksek devirli) zaman bir depo ile yani 10 lt (95 oktan kurşunsuz) yaklaşık 320-330 km arasında kullanıyorum yani deponun 30,00 ytl ye dolduğunu düşünmürsek 0,91 krş yapıyor. Devirlli kullanmada 340-350 km ye kadar çıkıyor.
Konun özeti sana cbr 125r kullanan bilinçli biri olarak, motoru öneririm. Sorunsuz bir makina ama yedek parçası pahalı (bakım harici extra bir para vermedim ama biliyorum)
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)