Bu günkü hürriyet te Honda CBF 150 nin 2 lt/100 km yaktıgını yazıyor bu demektir ki 6/100 = 0.06 ytl / 1 KM
Hürriyet'i bugun görmedim ama, bence Honda o reklamı verdirmiştir Hürriyete. Her yerde bu 150cc nin reklamını yapıyorlar, sanırım amaç kuriye motoru piyasasını kazanmak.
Bir de motor dergilerimizin bazılarına dikkat ettiniz mi?
1) Bir motorun "road test" ini yapıyorlar, ama o motor hakkında HİÇBİR kötü şey yazmıyorlar, şöyle iyi, böyle iyi. O zaman da insan o dergiye olan tüm güvenini yitiriyor.
2) Bir yerli dergide okudum "falanca marka motor, falanca yabancı derginin, 'senenin motorları' arasına girdi" diyor. Haber sadece o falancayı anlatıyor, başka hangi motorlar senenin motoru olmuş, vs. hiçbir şey yok.
Yabancı dergiyi de okudugumdan, o sene 10 motoru farklı kategorilerde 'senenin motoru' seçtiklerini biliyorum, ama diğer dokuzundan bahsedilmemiş yerli dergide.
Böylece o yerli dergiye olan inancım komple kayboluyor, bir daha almıyorum.
-turgut
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
bende mondial 110 ft var km de 50 binlira yakıyor gayet iyi 5 milyonluk benzin ile 100 km ye yakın yapıyorum ama motoruma gözüm gibi bakıyorum rodajını en güzel biçinde yaptım bence kötü dandik motor yoktur kötü kullanan sahip vardır
walla bulursan çin mali DAYUN diye bi marka var ybr'ye çok benziyo.. biz o motorla izmir'den çanakkale'ye gittik ve sadece ve sadece 15 ytl'lik benzin yaktı.(hem iki kişiydik hemde motorda yük vardı)
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Honda CEBERE 125 koklar sadece...CBR ye binersin benzin derdini silersin..100 km de 2.8 litre falan
Cup/Commuter tarzı 97 cc'lik Çin Malı motorum 5 ykr yakıyor km'de. Bu mesajı yazdığımda 1 litre benzin 2.80 ytl idi.
Yaa siz yaziyonuz kilomterede su kadar yakar bu kadar yakar diye.bunlar sehir icimi yoksa sehir disimi kardesim.ve yukardaki bazi oranlarin tutmasina imkan yok.uydurma bilgiler vermeyin.ayrica 250 jawa(ruslarin deyisiyle yawa) motorunda problem yoksa ve asiri devirli kullanilmazsa fazla yakan bi motor degil !!
Haa birde arkadasimda ural var ve zamaninin teknolojisine gore cok kral bi motor(iki yanda iki baba bobin,enteresan bi calistirma kolu,kafasina gore takilan bir vites sistemi)
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
arkadaşım kimse kafasına göre veya uydurma yazmıyor sen öyle anlamak isstersen anla kimseyi bağlamaz herkes yaşadığını yazıyor isteyen doğru isteyen yanlış bulur bende mondıal mt 125 var türkiyeyi 7 kere turladım.şu an erzurum ispirdeyim 8.turun içindeyim motorum 7 litre benzin alıyor 23 ytl tutuyor 265 km yol gidiyor ben samimiyim insanlar nasıl işine geliyorsa öyle anlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Gittik dimi yahu.. Valla az manyak değildik.. Macera oldu ama harbiden popomuzdan solumuştuk onu da unutmamak lazım.. Fena motor degildi DAYUN, karakızımla beraber baya bir bindik İzmir'de o motora, 1000 km kadar yol yaptık.. Çanakkale'lere gittik, yağmur dedik çamur dedik, yaya bile ezdik..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
en az yakan motorlar cub tarzındaki motorlardır (gazlamaya göre 35 bin lira ile 55 binlira arasında)
--- SATILIK MAGELLAN EXPLORIST 300 GPS ---
igilenenler için email: mdinc3000 yahoo.com
en az benzin yakan diyorsan. ekonomik ve vergiside olması diyordan mondial KH 100 modeli 97CC 4 zmanlı anlican hem vergiden muaf hemde 30.000 TL yakıyor 4 litre depoyla 300 kmden fazla gidiyor kullanmıda çok kolay debriyajsız cup modeli...
ben 3 ay kadar Honda today kullandım 5lt. depoyu dolduruyodum ve ne zaman koyduğumu unutturuyodu benzin ışığı yandığında 2 gün rahat rahat kullanabiliyodum.Bak şüphelendim şimdi benden habersiz başkasımı benzin koyuyodu acaba
MONDİAL 50 TT koy depoyu ne zaman doldrduğunu unutursun
YAMAHA FACTORY TEAM & YAMAHA YZR M1
ybr 125 ve kt 125, ikisi de, 100 km'de 2.5 lt. yakıyorlar.
(hatta 2.4) bu miktarı, güncel benzin fiyatıyla çarpıp, 100'e bölersen, km'deki sarfiyatını ytl cinsinden bulursun.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
arkadaşlar bende birşeyler söyleyeyim. şimdi herkez bana ya atıyor yada hesap bilmiyor diyecek. bende 2006 model 750 cc shadow var şehir içinde 0,130 ytl/km şehir dışında 0,115 ytl/km yakıyor. baya az yakıyor. tabi bu normal kullanımda. gazlarsan değişir.
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)