Tel jant Akor ayarı yapan servis önerisi olan var mı (ANKARA)
Reklamlar
-
Öncelikle iyi forumlar.
Lastik değişimini yapan usta ne yazık ki jantı zorlayarak akor ayarını bozmuş. Ankara'da düzeltebilecek usta bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Reklamlar
-
Jantı zorlayarak akor ayarını bozan "usta"nın sorumluluk alması gerekli değil mi? Sonuçta motosikleti yaptırmak için götürüyorsunuz, bozdurmak için değil.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Jantı zorlayarak akor ayarını bozan "usta"nın sorumluluk alması gerekli değil mi? Sonuçta motosikleti yaptırmak için götürüyorsunuz, bozdurmak için değil.
Bu söylediğin herhangi bir medeni ülkede olabilecek bir şey ama burada ustaya geri götürüp usta bunu bozmuşsun deyince ustadan dayak yemek ihtimali yüksek.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Haklısın hocam ama o adama geri götürüp iyice bozması ihtimalini göze almak istemiyorum. Allah bildiği gibi yapsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
Bu söylediğin herhangi bir medeni ülkede olabilecek bir şey ama burada ustaya geri götürüp usta bunu bozmuşsun deyince ustadan dayak yemek ihtimali yüksek.
dayak işi sıkar o kadarını yapamaz ama düzeltebileceğini sanmıyorum. başka yerleri de iyice bozabilir.
-
02 Ağustos 2023, 22:13
Ankara Bilgiç Bisiklet Ömer usta Akort ayarımı yaptı. İyi forumlar dilerim.
-
06 Ağustos 2023, 16:39
Peki Ankara’da jant düzeltme tamir işi yapan yer var mı?
-
06 Ağustos 2023, 17:34
baskentli1 adlı üyeden alıntı
Peki Ankara’da jant düzeltme tamir işi yapan yer var mı?
İskitlerde Jant Hastanesi ve Çiniciler Michelin düzeltme işini yapıyor. Jantınızı söküp götürürseniz yaparlar.
-
06 Ağustos 2023, 19:58
elessartt adlı üyeden alıntı
İskitlerde Jant Hastanesi ve Çiniciler Michelin düzeltme işini yapıyor. Jantınızı söküp götürürseniz yaparlar.
Teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler