Top speed sorun değil. Derdim sürat değil. CBR satıp bu motoru aldım.Konfor için. Amacım 120 km hızla kasmadan saatlerce sürmek CC yükselterek motorun devrini azaltmak
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Forza 250 müthiş bir motor. Sanki ilk defa motora başlamışım gibi hissettiriyor. Forza 300 de bu hissiyatı alacağımı düşünmüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------
Yamaha X max lerde kitler satılıyor ve ufak bi yazılım müdahalesi ile sorunsuz geçiş sağlanıyor.
Forza 250 çok içime sindi . değiştirmeyi hiç düşünmüyorum. Sadece kırmızı alana yakın yüksek devirde motor kullanmak bana yanlış geliyor.
Devir bi tık düşse o da rahatlayacak ben de
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
Evet aslında bazı piston kitler buldum ama bunu nasıl ve kime yaptıracağımı bulamadım
Türkiyeye getirilen 250 cc ve altı motorlar kitlerle beraber geliyor. Vergi durumu nedeniyle durumu bildikleri için.
Forza'da nedense böyle bir arayış pek olmamış.
Bu kadar donanımlı bir motoru 250 cc ile kısıtlamak çok yanlış . X adv var mesela efsane motor ama çok pahalı. Yanına yaklaşılmıyor