CBR 125R Yedek Parçalar Uyar Mı???
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayır Honda’da cg de olduğu gibi motor bloğu akşamına uydurma parça takamazsınız. Uydursanız da ömrü kısa olacaktır. Pahalı olan parçayı almanız gerekiyor
-
genelde böyle olur uydurma parça takarlar ordan burdan uydurma sonra bak japonda boş iş bozuluyo derler
bence motor bloğu için böyle bir riske girmen tamamen saçmalık 10 lira kar ediyim derken yarın 100 lira zarar etme
sen bu hayvana ne kadar iyi bakarsan oda sana o kadar uzun süre dayanır
motor yağı filan koyarkende sanayideki yağcıdan litreyle yağ mı alıyon yoksa 20-30 lira da ordan kar edersin
-
Demek istediğimi yanlış anladınız parça aynı parça olacak yapılan malzemesi malı falan her şeyi aynı olacak ben sadece internette aratırken bunu cbr 125r eksantrik mili olarak aratmak istemiyorum direkt fiyat uçuyor. diğer motorlarınkine baktım mil aynı mil. bunun bir kodu veya aynı olan millerin model adı falan yok mu o koda göre aratsam alırken.
-
Merhabalar, yine ben aynı konu için farklı başlık açmak istemedim. Yağ segmanım küçük geliyor, motorum yağ yakıyor, araba rektefiyecisi silindirimin çapını 58.75mm ölçtü, pistonda da ölçümler yaptı ve bana 58.75mm çaptaki silindire uyacak segmanlar almamın sorunu çözeceğini söyledi fakat Şehrimde nereye sorarsam sorayım bu ölçüde segman seti bulamadım. Motorum cbr 125r orijinali yanılmıyorsam 58mm bu konuda da emin değilim hangi segmanı alsam işimi görür? her türlü link kabulum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
tıkla bu sitede bütün parçalar ve parça kodları var. başka markaların uyumu konusunda hiç bir bilgim yok.
-
Zaten doğrusu o, honda sitesinde parts catalog bölümüne girdiğinizde motorunuzun modeli ve yılını girip uygun versiyonu seçip parça kodunu öğrenip arama yapmanız daha doğru sonuç verecektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler