Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

rolanti tutmuyor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    .
    merhabalar bende 100cc çin malı motor var (100cc karbraöt var üstünde). Ne yaptıysam ne ettiysem ronalti sabit durmuyor, boğuluyor,kara duman atıyor (fazla yakıttan dolayı).
    Motor soğukken hava ayarını yapıyorum olmuyor sıcakken yapıyorum hiç olmuyor sonra tekrar soğutuyorum olmuyor. Motor sağlam tek damla yağ kaçağı yok, ateşleme düzgün, buji temiz. Bide motoru arada arazide kullanıyorum motor sallanınca herhalde benzin çekmiyor ve boğuluyor gibi oluyor devir düşüyor düzelmesi için debriajı çekip gaz vermem gerekiyor. Bunları nasıl düzelteceğim yeni karbratör alsam düzelir mi ki?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    salih dalkıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Muhtemelen karbüratördendir benzinin aşındırmasından dolayı ayar tutmaz oluyor belirli bir yıldan sonra benim motor 2007 modeldi aldığımda 2019 da orjinal karbüratör vardı üstünde ayar tutmuyordu bi türlü sıfır karbüratör aldım şu anda hiçbir sıkıntı yok

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Subap ayarlarınızı kontrol edin ve karbüratör hala düzelmediyse tamir kiti alıp karbüratörü tamir ediniz.

Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    Bence karburatör temizliği yaptırmak işinizi görebilir. ayrıca iki haftada bir karburator içerisindeki düşük oktanlı benzini boşaltın, bu tip sorunların önüne geçebilir.

yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı :(
    Yakıt pompanızın modele uygun olduğundan ve doğru çalıştığından emin olun bence.

salih dalkıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Yazdıklarımı tekrar ediyorum karbüratör 6+ yaş üstüyse hiç uğraşmayın sıfır karbüratör alın tamir kiti 60 70 tl sıfır karbüratör 200 tl

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler