Benzin deposu yaptırmak yada kaynattırmak.
Reklamlar
-
27 Ağustos 2022, 15:01
Merhabalar. Honda Transalp XL600V motora sahibim. Motoru aldığımda cafe racerdı. Deposu özel yapım depo, fakat deponun içi komple pas olmuş ve benzine karışıyordu ve en sonunda akıtmaya başladı. Motorun şasesi büyük olduğu için depo bulmak çok zor. Şimdi istediğim tarzda elime bir depo geçti TVS apache 150 modelinin deposu. Boydan motorumun üstüne tam geliyor fakat şase bağlantı yeri çok dar. Bunu genişletecek bir usta arıyorum. İstanbul'da yaşamaktayım. elinin ehli tanıdığınız bir usta varsa paylaşmanızı rica ederim.
Reklamlar
-
27 Ağustos 2022, 17:18
hiç uğraşma randuman alamazsın , al 0 garanti olsun parana değsin
sanırım yunan sitesi , yakın fazla tutmaz
https://motoparts22.com/en/256-honda...0-xl-fuel-tank
-
27 Ağustos 2022, 17:23
Motor caferacer ise normal depo at organına konmuş kelebek gibi olabilir. Bence eldeki depoyu kestirip, içini temizlettirip kaplattırıp tekrar birleştirmek en iyi çözüm.
-
27 Ağustos 2022, 20:16
merhaba. bu siteye denk geldim ama yunanitana ait kargo ile gönderiyorlar. gümrüğe takılırsa nasıl irtibata geçeceğim bilemedim. ondan dolayı orijinal deposunu almadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
merhaba. aslında transalpın orijinal deposu cafe racerda güzel duruyor. onlarda tek sıkıntı benzin şamandırasının olmaması.
-
31 Ağustos 2022, 16:26
İstanbul pendik'te tanıdığım bir usta var Fatih Motosiklet diye aratırsan google'dan numarası çıkıyor. Arayıp derdini anlatırsan yardımcı olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)