Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Ek aydınlatma hakkında ?

REKLAM ALANI
    Nipp10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    91 Honda CG 125
    Alıntı msr600 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    farı (6 v 35/35 w) aküden bagımsız olarak 6 volt ile calısan motorlarda voltajı nasıl 12 volta cevirip 12 volt 55/55 w far sistemi takabiliriz
    Akşam konuşuruz hacı. Çatıda çalışma var şu an
    тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ... www.facebook.com/ugurbas

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial 100km Renk: Kırmızı - 07 JY 608
    Bu konuyu Baştan Aşagı okudum. Herkes H4 de H4 diyor.Gerçekten Normal Armut tipli yuvarlak ampüllere göre farkı varmı?H4 35/35 bulamazsam 55/60 taksam far mercegi erirmi acaba birde bu h4 lerin üstü mavi boyalı olanımı iyi yoksa normal şeffaf olanlarımı?
    07-gєηçℓιк

alternatörünü değiştiricen sendeki sargısayısını arttıracan ve akününde amperi yüksek bi akü olması lazım yoksa beyini yakar dururusun

Motosikleti
    Mondial 100km Renk: Kırmızı - 07 JY 608
    Alıntı rheinmetal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alternatörünü değiştiricen sendeki sargısayısını arttıracan ve akününde amperi yüksek bi akü olması lazım yoksa beyini yakar dururusun
    peki 35/35 için de bu durum gecerlimi?
    07-gєηçℓιк

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    watt ne kadar yükselirse o kadar ısı ve elektirik tüketimi olacaktır büyük amperli akü belli bir yere kadar çözüm olacaktır mesela benim motormda 35/35 far 55 wattlıkta sis var iki sini aynı anda yakarsam aküm bitiyor ancak sellektör filan yaparken büyük akünün faydası olur benim orj. aküm 7 amperdi 9 amper yatım yer harici bi sorun olmuyo birde ustalara birşey sormak istiyorum bizim bu çin işi scooterların statörleri 7 li bide 11 li oluyor benim şu anda 7 li takılı 11 li takarsam daha fazla şarj alabilirmiyim
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Alıntı anılyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    watt ne kadar yükselirse o kadar ısı ve elektirik tüketimi olacaktır büyük amperli akü belli bir yere kadar çözüm olacaktır mesela benim motormda 35/35 far 55 wattlıkta sis var iki sini aynı anda yakarsam aküm bitiyor ancak sellektör filan yaparken büyük akünün faydası olur benim orj. aküm 7 amperdi 9 amper yatım yer harici bi sorun olmuyo birde ustalara birşey sormak istiyorum bizim bu çin işi scooterların statörleri 7 li bide 11 li oluyor benim şu anda 7 li takılı 11 li takarsam daha fazla şarj alabilirmiyim
    Sargısı ne kadar fazla o kadar elektirik.Ben kendi motoruma 55/60w H4 ampul taktım gayette memnunum(İç yansıtıcıyı değiştirdim)
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler