Krank baş dişlisi sökme aparatı
Reklamlar
-
20 Haziran 2022, 18:22
Herkese selam
Ekteki resimde bulunan konik krank dişlisini çektirme dışında sökebilme şansım var mıdır motoru dağıttım o çıkmadan krankı değiştiremiyorum haliyle alternatif bir fikri olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim (yaratıcı fikirlerinize açığım eğer varsa)
İyi Forumlar
Reklamlar
-
20 Haziran 2022, 22:31
Eğer krankla arasında mesafe varsa arasına ahşap veya metal malzeme sokup bir yere sabitledikten sonra kranka çekiçle vurarak çıkartabilirsin. Olmazsa yarın sabah krankla motor tamircisinin birine gidip rica edersen çektirmesini kullandırtır.
-
20 Haziran 2022, 23:58
vurarak sakın çıkarma krank hassas parçadır o yüzden darbe almaması gerekir yamultursun tek çare çektirme dişliyi takarkende yine presle krank düz olacak şekilde basılır
-
21 Haziran 2022, 00:46
M.balibey adlı üyeden alıntı
vurarak sakın çıkarma krank hassas parçadır o yüzden darbe almaması gerekir yamultursun tek çare çektirme dişliyi takarkende yine presle krank düz olacak şekilde basılır
Anladığım kadarıyla arkadaş yeni krank takacak galiba o yüzden eski olanı vurarak çıkartabilir.
-
21 Haziran 2022, 09:58
İnternete dış çektirme yaz en ucuzu alabilirsin 3 kollu.
-
21 Haziran 2022, 12:18
Oraya nolmal çektirme girmeyebikir çanak çektirme ihtiyacın olacaktır.
Hadi çıkardın..
Dikkat et içi koniktir çakarak oturtman gerekir üstündeki küçük işareti gerekli yer ile sıfırlayarak çakmayı unutma..
-
21 Haziran 2022, 17:30
degerk adlı üyeden alıntı
Anladığım kadarıyla arkadaş yeni krank takacak galiba o yüzden eski olanı vurarak çıkartabilir.
Evet krankta boşluk olduğundan zaman kaçırıyor yenisini alıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
degerk adlı üyeden alıntı
Eğer krankla arasında mesafe varsa arasına ahşap veya metal malzeme sokup bir yere sabitledikten sonra kranka çekiçle vurarak çıkartabilirsin. Olmazsa yarın sabah krankla motor tamircisinin birine gidip rica edersen çektirmesini kullandırtır.
bu dediğinizi bi deniyim tamirciye götürdüm bir kere 100 tl istedi çıkartmaya şimdi baktımda 200 liraymış çektirmesi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Oraya nolmal çektirme girmeyebikir çanak çektirme ihtiyacın olacaktır.
Hadi çıkardın..
Dikkat et içi koniktir çakarak oturtman gerekir üstündeki küçük işareti gerekli yer ile sıfırlayarak çakmayı unutma..
Evet hocam takarken ön varyatörü havalıyşa sıkarken o konik oturuyor
-
22 Haziran 2022, 00:00
Isıtarak çıkarabilirsiniz..
-
22 Haziran 2022, 14:54
evet net cevabı veriyorum sadece krank dişli sökme diye satılan aparatla çıkıyor 1,5 ay denemediğim çektirme ısıtma vs kalmadı tek seferde söken tek alet o direk al geç
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)