Selamlar herkese , geçen hafta keçem patlamıştı ve ön amortisörüm yumuşaktı , tamirden sonra nedense ön amortisörlerim çok ama çok sert oldu anlayacağınız yine çalışıyor ama motor esnemiyor zor esniyor bu olayı nasıl yapabilirim?
Selamlar herkese , geçen hafta keçem patlamıştı ve ön amortisörüm yumuşaktı , tamirden sonra nedense ön amortisörlerim çok ama çok sert oldu anlayacağınız yine çalışıyor ama motor esnemiyor zor esniyor bu olayı nasıl yapabilirim?
Doğru kalınlıkta (Honda'larda genelde standart SAE-10 kullanılır) ve doğru miktarda (yeterli - doğru hava boşluğu bırakılarak) yapıldığına emin misiniz? Bu arada fazla esnemesi de iyi değil o ayrı; ön freni sıkıp üzerine aniden yük bindirip bıraktığınızda en fazla iki kere ve ikincisi çok az yaylanmalı.
Normal değil bir ustaya söyleyin .. usta parça yerine alışana kadar biraz sert olur falan gibi şeyler diyorsa başka ustaya gidin bence ..
Yağı fazla koyduysalar sert hissettirir..
Hocam çok esnemesi iyi değil biliyorum şuan esnemesi çok çok az
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
Honda servisi ile görüşüp baktıracağım probleme motoru pek fazla kullanamıyorum çok sert olduğundan.
Kesin yağını fazla koydular / hava boşluğu az kaldı. Bu hatayı yapan resmi servisler de biliyorum.
Tamiri kime yaptırdınız? Servise mi tamirciye mi?
Yağı fazla koymuşlardır, hareket alanı kalmamıştır.
Önden kazası veya vurması varmı motorun?Ne olduda keçesi patladı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)