Honda CGL 125 arıza-rektefiye
-
Reklamlar
-
günaydın sevgili dostum.
niye üzüyorsun kendini
yenisi zaten 310 lira.
tornacıya gitsen kaç kuruş ister allah bilir.
al yenisini başın ağrımaz.
bu arada bende bursada yaşıyorum.
benim motorun elektrik tesisatını bağlar mısın. ücreti ile.
ben beceremadim de.
haydi sağlıcakla kal.
-
Silindir gömleği değiştir hocam eğer gömlekte çok çizik varsa subapların o yanmış kısımlarınıda temizlersin. Birde emme den ışık geliyor demişsin onu subaplarında keçelerini değiştirirsin mis hibi olur.
Eğer şüphen varsa Subaplar kaçırıyor vs
Piston silindiri değiştirdikten sonra Kompresyon ölçümü yaptırırsın. fazla para almazlar ona ona göre ilerlersin ben de scooterımın geç marş almasından şikayetciydim subaplar havayı kaçırdığından Sıkıştırma yapmıyormuş şimdi iyi maşallah
-
Subapların kaçak testine emme ve egzoz girişinden benzin dökerek test edebilirsiniz, bu motor bloğu için komple orjinal parça kullanın eğer Çin malı kullanırsanız uzun ömürlü randıman alamazsınız. Pistonun etrafında çizikler gözüküyor komple orjinal parçalar ile rektefiye ederseniz çok uzun ömürlü bir motosiklete sahip olmuş olursunuz.
-
benim motorun elektrik tesisatını bağlar mısın. ücreti ile.
Malesef elektrik işinden çok anlamıyorum kusura bakma
Silindir gömleği değiştir hocam
komple orjinal parçalar ile rektefiye ederseniz çok uzun ömürlü bir motosiklete sahip olmuş olursunuz.
Peki bursada veya internetde orjinal yedek parça bulabileceğim biyer veya site var mı?
Birde sizce arıza piston silindirde midir? Şurasınıda kontrol et ordada problem olabilir dediğiniz biyer var mı?
-
piston sekmanların veya sübapların kaçırıyor sorunun bu. silindir piston seti ve subap-keçe takımı ile kurtarırsın gibi gözüküyor. motorun cgl125 yani piyasadaki tüm çinli cg125ler ile parçaları uyar.
orjinal parça işine girersen hem beklersin hem de sağlam geçirirler. Muadili kuba veya mondial parçalarını al tak kullan.
-
Orjinal piston segman alıp silindiri rektefiye ettirmeye karar verdim. Bursada nerede yaptırabilirim?
-
Ugurgndzz adlı üyeden alıntı
Orjinal piston segman alıp silindiri rektefiye ettirmeye karar verdim. Bursada nerede yaptırabilirim?
Orjinal parçayı Honda duran kardeşlere sorabilirsiniz ellerinde olma ihtimali olabilir, nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sanayi kısımlarında veya beşyol civarında rektefiyeciler olabilir.
-
Peki otomobil rektefiyecileri yapar mı bu işi
-
Ugurgndzz adlı üyeden alıntı
Peki otomobil rektefiyecileri yapar mı bu işi
Büyük ihtimal yaparlar eğer kendileride yapamıyorsa mutlaka yönlendirirler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler