Shinari Taipar50 cc (Cg) Debriyaj değişimi hk.
Reklamlar
-
Bu motosiklette 2 çeşit alt takım bulunmaktadır, biri Loncin öbürü ise Bumoto ya sahiptir Loncin olan bildiğim kadarı ile normal debriyaj sistemine sahip ama Bumoto olan eski sistem 4 vites Cg motosiklerin kullandığı debriyaj sistemine sahip, bu debriyaj sisteminde 2 balata ve 2 saç bulunmakda, dağıtırken çok dikkat edin toplaması zor olucak bir sisteme sahiptir (usta sökmüştü geri toplayamadı bende kendim değişme kararı aldım) ben parça bulmak için çok uğraştım çünkü o blok piyasada pek yok bundan dolayı araştırdım ve uyumlu olan motosikletlerinkini buldum. Ramzey Karaca 100 ve Kuba rx9-Dragon 50 bu motosikletlerin debriyajları uymakta.
Sökmek için seperatör anahtarına ihtiyacınız bulunmakta Cg-Cub-Cbf150 uyumlu seperatör anahtarı ile sökebilirsiniz.
Reklamlar
-
Bugün bu debriyajı taktım ve test sürüşüne çıktım yaklaşık 5 kilometre kadar sıyırıyor gibi yapıyordu ve alışınca düzeldi problem kalmadı, eskisinden çok daha iyi debriyaj elde etmiş oldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
Parça bu, bu zamanda fiyatı 200-300 tl arası, Kuba servisinde ise 700 tl.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)