Hepsini uygun fiyata bulmussun.fren ve amortisor hem on hem arka iyi kontrol et ve dikkatli tamir et surmeden once.emek ve sabir bol sans
Hepsini uygun fiyata bulmussun.fren ve amortisor hem on hem arka iyi kontrol et ve dikkatli tamir et surmeden once.emek ve sabir bol sans
Gecmis olsun.. Şöyle bir bakınca (kasko olmadıgını dusunerek) , birçoğumuz altımızda cogumuz icin servet diyebilecegimiz makinelerle Allaha emanet seyahat ediyoruz.
Herkese tekrardan selamlar. Motosikletimin sadece kuyruk grenaj ve akü yatağı kaldi elinde bu parcalar olan veya tedarik edebilecek varsa yardimci olursaniz sevinirim bulamıyorum sıfır dahi yok turkiyede
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Ayrıca hava filtresi kutusuda gerekiyor bunlari bulabileceğim biri varsa iletişime gecsin lütfen
umarım benim çalınan motorumun şasesi değildir, eğer oysa yanlış anlama ama haram ediyorum, çalınan motorumun parçaları hangi motora kimler tarafından takıldıysa kahrolsun inşallah rabbim onlara kolay ölüm vermesin.
Farkında bile olmadan yanlış başlığa yazmışım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)