Belki bu giysi azda olsa yarar sağlayabilir. Bir düşüp denemek lazım Düşüp test eden arkadaşlar yazsın buraya.. Belki de çokyararlı olur... Ya da hastaneden çıkınca gelip yazadabilirler
Belki bu giysi azda olsa yarar sağlayabilir. Bir düşüp denemek lazım Düşüp test eden arkadaşlar yazsın buraya.. Belki de çokyararlı olur... Ya da hastaneden çıkınca gelip yazadabilirler
Alacağımız malzemeler cin malı olursa gerekli korumayı sağlarmı
Bu başlık efsane olur.
Eeee tarifi verdik,kimse yapmadımı?
Merak etmeyin hazır aldığınız korumalarda %100 koruma sağlamıyor sadece olası hasarı azaltıyor.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
http://www.roadsafety.mccofnsw.org.au/a/91.html
Bu linkten risk bölgelerini ve oranlarını inceleyebilirsiniz.
hocam, ihtiyarı anladık ta...tevellüt kaç acaba??
acemiyim de...bi daha yazayım. hocam, tevellüt kaç acaba??
Merhaba arkadaşlar
Bu bilgiler süper oldu, teşekkür ederim şahsen.
Bendenizde eski dalgıç elbisemin dizlere denk gelen kısmını 40 cm kestim, zati artık dalınacak bir elbise değildi bunlarımı dizlerime geyindim ve bu kışı romatizma ihtimali olmadan atlattım. Bu aralar terletiyor ama gerçekten etkili bir metod, arkadaşım Gökhan bunun benzerlerinin silikon dizlik adıyla satıldığını söyledi, ben de vayy bee dedim, en azından fikir babası olmak güzel de tahvil edememişim YTL ye
Poturdak
Ama bunu kirlendi diye yıkarsak...
Derby ler sakız olur... ömrü kısa fikir iyide
dikilebilecek şeyler bulursak (sert materyal yani) çok süper olucak
Marka hazır ihtiyar safety (İhtiyar koruma kollama tekstil aş.)
Kolay gelsin nediyim
İHTİYAR abim ben suni deri aldım mont kaplayacaktım ama evde kaplayacak mont bulamadım Babanım eski deri montunu buldum gardırobun derinliklerinde
Deforme olmuş bazı yerlerini aldıgım suni deriyi diktirdim terziye .
Bide dirsek sırt korumalıgı diktirmek istiyorum ama nasıl bi malzeme kullanmalıyım ilk sayfada verdiğin malzemeler biraz hafif kalır sanırım .
Heralde mont korumalıkları ayrı satılmıyordur degil mi
Sırf seni kırmayım diye yaptım bak abi ama bi kaç sorum var yardım ederseniz sevinirim Bi kaç gündür yağmurda pantolonun diz altı tarafı cımcırlak ıslandıgından böyle olmayacak eski pantolonumu kaplayıvereyim dedim
Eve geldiğimde korumalı mont su almadıgından üst taraflar kupkuru oluyordu ama alt taraf için aynı şeyi söyleyemiyecem
Paçalar orjinal gibi oldu
Bende yapışkan tutar diye düşünmüştüm ama kıvrıldıgında ayrılıveriyor kenarlarını yapışkan tutmadı.Dikiş yapılabilir mi acaba
Tüm pantolonu kaplayamadım malzeme yetersizliginden Üst tarafına biraz daha deri ekleyip delik bi yer var onu kapatayım diyorum ama dikiş olursa daha sağlam olur diye düşünüyorum,ilk önce paçaları diktireyim sonra ek parçaları yapıştırayım diyorum.Terziye gitmeden önce fikirlerinizi alayım dedim Ne dersiniz
Eski toprak neler bilir neler cok sagol abıcım
kıyafeti olmayan arkadaşlar için parlak bi fikir...düşünce surtunmeyi birazda olsa azaltır...asfalt yanığı çok fecii oluyo geçmek bilmiyo...
Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)
Sonunda bitirdim pantolunu bugünde dikiş işleri bitmiştii:
Böylecede full korumalı pantolonumuz sürmeye hazır.Ready for ride
Valla ne diyim.... Harika olmuş zig cim.... Korumaları da kendinden yapsaydın ya.... Dizlere sert sünger koyup yan kalça kemiğine gelen yerede koyup öyle dikseydin.....
Parlak fikirlerin devamını bekliyoruz....
Bu arada kazağı biraz uzun örmüşsün.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Fikir benim değil İHTİYAR'ın fikri onada teşekkür Dizlikle kullanırım diye diz koruması yapmadım ama bu kalça kemiği korumalıgını sonra bi ara ekleyim
Kusura bakmayın başlık eski ve takip etmemişim sorularınıza cevap veremediğim için özür dilerim.Pantolonunuz güzel olmuş.
Derby türü yapıştırıcı kullandıysanız yapışmaması mümkün değil ya çok kurudu ya da ıslak kaldığı için yapışmadı(uzuuun yıllar önce kundura kalfalığı yapmış biri olarak söylüyorum).Gördüğüm kadarıyla kullandığınız sunii deri biraz kalın gelmiş olabilir.
Eminim artık üşümüyorsunuzdur.
Bir de ne kadar maliyeti oldu güncel bilginizi aktarırsanız çok faydalı olacaktır.
Teşekkürr İHTİYAR abi.Çok iyi geldi pantolan bir de ben eklenti yerlerini diktirdim.Ben yaptım deyince millet şaşırıyorr
Maliyetine gelince 40'a patladı bana. 15 - Deri ,10..- Derby , 15 - Dikim , 2 haftalıkta sabırr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)